Acis žilbst: seksīgā «Victoria's Secret» eņģeļu parāde Parīzē!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ar vērienīgu šovu notikusi ikgadējā «Victoria's Secret» eņģeļu jeb modeļu modes skate! Šogad skate notika modes mekā Parīzē un tā pulcēja simtiem skatītājus.

Mežģīnes, korsetes, zeķturi, cimdi, rišiņas un cakiņas - tas viss rotāja daiļos, pasaules slaveno modeļu augumus. Apakšveļu tradicionāli izcēla speciāli gatavotie eņģeļu spārni.

Šovā piedalījās teju 50 modeles - Lilija Oldridža (Lily Aldridge), Alesandra Ambrosio (Alessandra Ambrosio), Teilore Hila (Taylor Hill), Adriana Lima u.c.

Populāras modeles Džidži Hadidas māsai - Bellai šis ir debijas šovs. Ar muzikāliem pārsteigumiem viesus priecēja Lady Gaga, Bruno Marssun The Weeknd.

Bella Hadida
Bella Hadida Foto: Reuters/Scanpix

«Victoria's Secret» modes skate šogad notiek jau 21 reizi, aizsākoties Ņujorkā 1995. gadā. Katru gadu kāda no modelēm izpelnās cieņu demonstrēt «Fantāzijas krūšturi», kurš darināts no simtiem dārgakmeņiem. Šogad šo mirdzošo skaistumu demonstrēja modele Jasmīna Tukesa. Krūštura vērtība - 2,4 miljoni dolāru un 450 karāti.

Off to Paris tomorrow! ✨ @jeromeduran #vsfashionshow

A video posted by Jasmine Tookes (@jastookes) on

Jasmīna Tukesa
Jasmīna Tukesa Foto: AFP/LETA
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu