Holivudas aktrise sarkanajam paklājam izvēlas Latvijā darinātu kleitu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA, publicitātes

Jau otrreiz Latvijas bērnu apģērba modes zīmola «Lazy Francis» radīto kleitu Holivudas kinozvaigzne izvēlējusies iznācienam uz sarkanā paklāja - pasaules mēroga filmas «Skaistums tev līdzās» (Collateral Beauty) pirmizrādes ceremonijā Ņujorkā. Kleitu šoreiz iegādājusies jauniņā, tikai vienpadsmit gadus vecā amerikāņu aktrise Kailija Rodžersa (Kylie Rogers) no Teksasas, kura jau dienu pirms svinīgā notikuma tūkstošiem savu fanu paziņoja, ka ir pateicīga zīmolam par tērpu plānotajam pasākumam.

Kailija savas karjeras laikā ir filmējusies jau 16 kinofilmās un vairākos televīzijas seriālos un uzvedumos, un strādājusi ar tādām Holivudas kinozvaigznēm kā Rasels Krovs, Diāna Krīgere, Dženifera Gārnere, Kvīna Latifa, Marks Vālbergs, bet darbs ar tik spožu kinozvaigžņu plejādi kā filmā «Skaistums tev līdzās» ir pirmoreiz Kailijas pieredzē. Pirms trim gadiem filmējās galvenās varones lomā latviešu režisora Mika Ozoliņa filmā - psiholoģiskā drāmā «Forsake Me Not» – meitenei filmēšanas laikā bija tikai septiņi gadi, bet jau tad režisors paredzēja aktrisei spožu karjeru un nozīmīgas kino lomas.

Kailija latviešu zīmola kleitu demonstrēja uz sarkanā paklāja ilgi gaidītās filmas «Skaistums tev līdzās» (Collateral Beauty) pirmizrādes ceremonijā. Filmā galveno lomu tēlo Holivudas kinoekrānu zvaigzne Vils Smits kopā ar iecienītiem un pasaulē pazīstamiem aktieriem, kā Keira Naitlija, Keita Vinsleta, Helēna Mirena un Edvards Nortons. Filmas pirmizrāde ASV un Eiropas kinoteātros notiks 2016. gada decembrī, savukārt latvieši uz saviem kinoekrāniem to varēs vērot no nākamā gada 6.janvāra.

Vēl pavisam nesen zīmola «Lazy Francis» kleita bija redzama uz Kannu filmu festivāla sarkanā paklāja. Toreiz Latvijas zīmola tērpu bija izvēlējusies Stīvena Spīlberga filmas «Lielais draudzīgais milzis» viena no galveno lomu tēlotājām Rūbija Bārnhila, un visu pasauli zibenīgā ātrumā aplidoja fotogrāfijas ar sinepju krāsas kleitā tērpto aktrisi pie rokas slavenajam režisoram.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu