Kerēvica: Sieviešu apģērbu veikalos ir vienas vienīgas lupatas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja vīriešu veikalos ir pieejamas drēbes, kas izskatās pēc apģērba un darinātas no stingra materiāla, tad sieviešu apģērbu veikalos Latvijā lielākoties ir vienas vienīgas lupatas jeb «pļurstiķīši,» atzīst šarmantā dziedātāja Ieva Kerēvica. Viņa norāda, ka iepretim vīriešu apģērbiem dāmu tērpiem, kas pēdējā laikā tiekot piedāvāti veikalos, neesot acij tīkams nedz piegriezums, nedz audums.

Izvaicāta, vai, tā kā uz skatuves vienmēr jābūt krāšņai un eleganti tērptai, mājās viņa nemēdz atslābt no tā visa un izvēlēties pavisam vienkāršus tērpus, Ieva neslēps, ka ģērbšanās viņai gluži kā vīriešiem ir «līdz kaklam». Es neciešu lielveikalus. Labāk ieeju mazā veikalā, kur ir drēbes, vai vīriešu apģērbu veikalā, kurā ir drēbes, nevis sieviešu apģērbu veikalā, kurā ir lupatas. Ar pucēšanos man ir baigi grūti,» sarunu šovā «Starp mums runājot» jau rīt kanālā «STV Pirmā!» atklās Ieva Kerēvica. Piebilstot, ka viņas ikdiena, jo īpaši decembrī, saistās ar greznām vakarkleitām, pucēšanos, «meikapiem», tāpēc Ziemassvētkus vislabprātāk viņa sagaidītu tērpusies mīkstā un siltā pidžamā.

Sagaidot Ziemassvētkus, sarunu šovs «Starp mums runājot», uzburs īstu svētku sajūtu. Iecienītie raidījuma vadītāji Daina Jāņkalne, Valdis Melderis un Grēta Gorjučko kopā ar īpašiem viesiem meklēs ne tikai svētku burvību, bet arī runās par dāvināšanas un dāvanu saņemšanas prieku. Raidījumā līdzās šarmantās balss īpašniecei Ievai Kerēvicai viesosies modes māksliniece un stiliste Indra Salceviča, Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta, kā arī viens no Latvijas populārākajiem Ziemassvētku vecīšiem – aktieris Kaspars Pūce. Savukārt Daina Jāņkalne īpašā sižetā ciemosies pie Zanes Lazdiņas, kurai ar visas sabiedrības atbalstu izdevās iegūt līdzekļus plaušu transplantācijai un saņemt vislielāko dāvanu – iespēju dzīvot! Nepalaid garām sirsnīgo «Starp mums runājot» Ziemassvētku raidījumu otrdien, 20. decembrī, plkst. 21:00 «STV Pirmā!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu