Aukstās modes izpārdošana Kalnciema kvartālā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ldz/publicitātes

11. februārī Kalnciema kvartāls aicina uz AUKSTĀS MODES IZPĀRDOŠANU – dienu, kad Kalnciema kvartāla teritorijā un mājīgajā Vīnu veikala zālē atkal satiksies vietējie modes dizaineri un mākslinieki, izpārdodot ziemas kolekcijas apģērbus, aksesuārus un apavus.

Aukstās modes izpārdošanas dienā 2017. gada 11. februārī no plkst. 10.00 līdz 16.00 Kalnciema kvartāls atvadīsies no pēdējām ziemas paliekām un gatavosies pavasarim kopā ar jau labi zināmiem zīmoliem, kā arī citiem jauniem un mazāk zināmiem modīgo apģērbu, aksesuāru un apavu ražotājiem, kas tirdziņa apmeklētājiem piedāvās savu produkciju par īpašām izpārdošanas cenām un ar atlaidēm.

Domājot par modes tirgus apmeklētājiem - kungiem, The Beard cosmetics meistari nodrošinās vīriešu bārdas korekciju. Savukārt par aktīvu un radošu darbošanos bērniem būs parūpējusies cepamrotu darbnīca «Aukstās modes rotas», kurā bērni varēs izgatavot gaismcaurlaidīgus piekariņus.

Sākot ar 4. februāri, katru sestdienu Kalnciema kvartāla tirgū būs sastopams labdarības veikala OTRĀ ELPA ziedojumu pieņemšanas busiņš, kurš būs atvērts visā tirgus norises garumā (no plkst 10.00 līdz 16.00).

Aicinām ziedot to, kas pašiem vairs nav vajadzīgs, - labas, kvalitatīvas, funkcionālas un tīras mantas, kuras kādam vēl noderēs! Ziedot var: apģērbus un apavus, aksesuārus, grāmatas, rotaļlietas, traukus un citus interjera un dizaina priekšmetus. Vairāk informācijas par ziedojamām lietām meklēt www.otraelpa.lv/ziedotajiem

No 6. februāra līdz 25. februārim Kalnciema kvartāla galerijā būs apskatāma mākslinieces Kristīnes Graudules–Putnieces izstāde «Zīmēšanas maratons - 366 dienas». Izstāde ir mākslinieces personisks izaicinājums - vesela gada garumā katru dienu neatkarīgi no apstākļiem radīt vienu zīmējumu, tas ir, 366 dienas - 366 zīmējumi.

11. februārī no plkst. 10.00 līdz 14.00 Kalnciema kvartāla Koka arhitektūras centrā notiks LEGO robotu skolas nodarbības, kurā Alfarobot robottehnikas skolas speciālistu vadībā ar konstruktoru Lego Education WEDO bērni varēs taisīt robotus.

Kalnciema kvartāla Koka arhitektūras centrā 11. februārī plkst. 14.30, iepriekš piesakoties, apmeklētāji varēs izmēģināt savus spēkus rotkaļu darbnīcā darbā ar sudraba stiepli kopā ar meistariem no Damberga dizaina studijas.

Nākamie tirdziņi Kalnciema kvartālā – katru sestdienu visa gada garumā no 10:00 līdz 16:00.

Pasākumu norises vieta – Rīga, Kalnciema iela 35.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu