«SAZ»pavasara-vasaras 2017 kolekcija: mandarīnu oranžais, mango dzeltenais, fuksija...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vizuālais materiāls / Lauma Kalniņa

Pašmāju dizaina apavu zīmols SAZ atklājis savu austrumniecisku noskaņu iedvesmotu pavasara - vasaras 2017 kolekciju.

SAZ pavasara - vasaras 2017 kolekcijai iedvesma smelta austrumnieciskas svelmainās vasaras dienas un nakts maģijas noskaņās. Persiku pastelis, mandarīnu oranžais, mango dzeltenais, fuksija - stilistika centrēta no eksotiskiem augļiem un ziediem raksturīgas krāsu paletes līdz pat pusnakts zilajai.

Kolekcijas romantizēšanai kalpojusi Indijas tekstilu (Chintz) ziedu motīvu un eksotisku augu tematikas iedvesma, kas pārtapusi daudzslāņu košās detaļās, perforācijās un austrumnieciskai stilistikai raksturīgās grafiska griezuma līnijās.

Zīmola autores aizvien palikušas uzticīgas izteiksmīgu faktūru, formu un unikāla dizaina apvienošanai ar funkcionalitāti un roku darbu, radot rotaļīgus, sievišķīgus un ērtus apavus vasaras gaitām.

Kolekcija, kas iepriekš prezentēta starptautiskā modes izstādē ‘Central Asia Fashion’ Almati, Kazahstānā, pašmāju publikai pieejam iegādei no 14.februāra www.saz.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu