Aizkustinoši! Pārvērtības «un dzima mīlestība...»: ar auto kopā līdz Āfrikai!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Stāsta, ka vislabāk otru cilvēku vari iepazīt tieši ceļojumos - tur, kur esat prom no savas ērtās mājvietas un ikdienas rutīnas. Kādam šo iespēju piespēlē dzīve, bet kāds to drosmīgi izvēlas pats. Šis ir stāsts par pāvilostnieku Mārtiņu Upmani (72), kurš savā šarmantajā vecumā spēja atrast savu liktenīgo sievieti - Inesi (68) un izteica viņai piedāvājumu, no kura viņa nespēja atteikties. Doties ar golfiņu līdz Gibraltāram un tālāk uz karsto Āfriku... Viņiem tas izdevās, un nu jau kopā, rociņās sadevušies, bauda trešo kopā būšanas gadu! Pāris, no kura varam mācīties tik daudz! Tāpēc lai top pārvērtības, jo abi kopā ir pelnījuši lutināšanas pilnu dienu!

 
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Mārtiņa un Ineses aizraujošais iepazīšanās stāsts

Inese (68) un Mārtiņš (72) iepazinās tikai pirms trim gadiem ar sociālo tīklu palīdzību. Kā stāsta Mārtiņš, piedāvājums jau esot bijis plašs potenciālajai draudzenei, bet ne kura katra esot bijusi drosmīga atsaukties viņa trakulīgajai idejai - doties uz vairākiem mēnešiem iepazīt Āfrikas eksotiku. Mārtiņš meklēja ceļabiedri, kas būtu gatava ar viņu doties šajā braucienā uz sen sapņos izloloto vietu.

Foto: Jānis Škapars, TVNET

«Pēkšņi ieraudzīju skaistu, smaidošu un žilbinošu sievieti, no kuras nevar ne acis atraut,» atceras pirmos iespaidus Mārtiņš. Inese papildina, ka arī viņa tobrīd,

pēc trīs gadu vientulības, bija gatava jaunām attiecībām un meklēja dzīves ceļabiedru.

«Man viņš iepatikās uzreiz ar savu nopietnību. Attieksmi pret lietām un savu viedokli. Protams, patīk viņa uzmanība pret mani un maigums, ko nežēlo,» Mārtiņu raksturo Inese.

Pēc pusgada abi bija gatavi doties savā, iespējams, mūža trakulīgākajā ceļojumā.

Sešus mēnešus viņi stūrēja uz Āfriku - ar iemīļoto Golf automašīnu.

Startēja Pāvilostā un tad cauri visai Eiropai, pāri Gibraltāra šaurumam - uz karsto melno kontinentu...

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šāds brauciens pusgada garumā abus satuvināja. Viens otru iepazina pilnībā.

«Ceļojumā es izjutu mīlestību pret mani. Ka mani lutina un saudzē. Tas ir tas, kā man pietrūka...» skatoties uz Mārtiņu, atklāti atzīst Inese.

Arī Mārtiņš Inesē pamanīja ne vien viņas sievišķīgo šarmu, bet spēju pārvarēt grūtības ar mierīgu prātu: «Kad bija kādas grūtības, viņa vienmēr uzsvēra, ka esam komanda un kopā tas ir jāatrisina!»

Tā nu abi dzīvo kopā jau trīs gadus. Laimīgi, iemīlējušies....

Foto: Jānis Škapars/TVNET
 
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Mārtiņa un Ineses pārvērtības

Pārvērtības notika sadarbībā ar TVNET ilggadīgo partneri skaistumkopšanas jomā - salonu «HAIRRIGA».

Ineses pārvērtības

Friziere Sintija:

«Kliente ieradās salonā balinātiem matiem, kuriem piemīt dzeltenais pigments. Matu garums vidējs. Mati bija biezi un sausi. Vienojāmies: lai atsvaidzinātu viņas personību un padarītu to starojošāku, matus notonēsim vēsākā tonī, kas arī piestāvēs viņas sejas tipam, lai kopējais tēls būtu sievišķīgs un elegants. Tāds, kāda ir pati kliente - sievišķības iemiesojums. Griezumu veidojām saīsinātu, lai var arī pieres daļā matus veidot uz atpakaļu, kas paspilgtinās sejas vaibstus un radīs jauneklīgāku tēlu. Ar veidošanu matus padarījām krītošākus, bet matu maska tos lieliski mitrināja.»

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Vizāžiste Elīna:

«Inesei bija permanentās uzacis, kas koptēlā izskatījās vēsas, tāpēc tās iezīmēju siltākā tonī, acis ēnoju pelēkos toņos. Šosezon aktuāli ir izteiktāk izcelt vaigu kaulus ar vaigu sārtumu. Lūpām izvēlējāmies rozīgāku toni!»

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Manikīre Vera:

«Klientei tika veikts klasiskais manikīrs ar gēllakas pārklājumu. Izvēlējāmies tā saucamo baklažāna toni, kas Inesei lieliski piestāv, turklāt kā akcents papildināja klientes tēlu kopumā. Tas bija noslēdzošais etaps pārvērtībās, tikām galā stundas laikā.»

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Mārtiņa pārvērtības

Vīriešu friziere Laura:

«Mārtiņam bija nedaudz sirmi mati deniņu daļā, nolēmu veikt sirmo matu tonēšanu ar vīriešiem paredzēto tonējošo matu krāsu, kas īpaši labi piemērota sirmo matu tonēšanai. Atjaunojām arī nedaudz matu griezumu, tādā veidā padarot svaigāku kopējo tēlu. Mārtiņam pie kosmetologa tika veikta arī uzacu tonēšana un pielīdzināšana.»

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Galarezultāts

Foto: Jānis Škapars/TVNET
 
Foto: Ekrānšāviņš

Tērpa medības

Tērpus devāmies meklēt uz modes un izklaides centru RĪGA PLAZA.

Inesei apģērbs tika piemeklēts veikalā «Persona», bet Mārtiņam - «Reserved».

«Mārtiņš savai Inesītei ir izvēlējies spilgtas krāsas bikškostīmu, ko papildināsim ar dārgmetālu rotaslietu. Krāsa ir drosmīga un vitalitātes pilna, kā tad arī Mārtiņš redz savu mīļoto,» par tērpa medībām stāsta stiliste Gee.

Foto: Ekrānšāviņš
Foto: Ekrānšāviņš

Inese sākotnējā un jaunajā tērpā!

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET
 
Foto: Jānis Škapars, TVNET

Tikšanās: «Man trūkst vārdu - tu izskaties apburoša, mana sieviete!»

Tikšanās notika viesnīcā «SemaraH Hotel Metropole», kur Mārtiņš savu izredzēto sagaidīja ar puķu pušķi. Kad abi satikās, Mārtiņš nespēja slēpt sajūsmu par sievas jauno imidžu: «Man trūkst vārdu - tu izskaties apburoša, mana sieviete!»

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET

«Mēs ar Inesi uzskatām, ka vecums nav šķērslis!

Mēs varam tāpat kā jaunībā arī tagad doties pretī piedzīvojumiem, tikai ar lielāku dzīves bagāžu.

Mēs varam to pašu, ko jaunie izdarīt galu galā!» par pavadīto dienu runā Mārtiņš un Inese.

Pēc emocionālās tikšanās pārim bija iespēja baudīt vīnu un vakariņas «SemaraH Hotel Metropole» restorānā «De Commerce Gastro Pub 1871». Tāpat pāri lutinājām ar dāvanām no mūsu draugiem - «Institut Esthederm Latvija» kosmētikas un intīmpreču veikala «SexyStyle».

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu