«Mūzikas balvas stils»: šiki, eleganti un iedvesmojoši hipsterīgi!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas Nacionālajā operā un baletā (LNOB) notiks «Lielo mūzikas gada balvu 2016» pasniegšanas ceremonija, kura pulcēja vairums saposušos mūzikas pasaules talantus. Ieskatāmies, kā tērpās balvas laureāti un pasākuma viesi.

Vairums dāmu bija tērpušās izsmalcinātās vakarkleitās, kuru audums un piegriezumi daudzveidīgi atšķīrās. Lielas ovācijas izpelnījās aktrises Ditas Lūriņas melnbaltā vakarkleita, kuras t.s. nāriņas piegriezums fantastiski izcēla viņas augumu. Tāpat arī vairākas politiskās skatuves dāmas bija izvēlējušas tērpties elegantās, arī netipisku krāsu vakarkleitās, tās papildinot ar tematiskām rotaslietām un aksesuāriem. Piemēram, Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece bija izvēlējusies laškrāsas vakara kostīmu, kas to kopskatā uzreiz padarīja atšķirīgāku no citiem un pamanāmāku, bet kultūras ministre Dace Melbārde savu melno vakarkleitu atsvaidzināja art etno stila brošiņu.

Turpretī mākslas pasaules vīrieši, piemēram, Latvijas Mākslas akadēmijas profesors Aigars Bikše un mūziķis Jānis Šipkēvičs bija tērpušies stilīgi hipsterīgos tērpos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu