Sievišķību izceļot: Latvijas dāmas iesaka savas šā pavasara krāsas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Modes māksliniece Indra Salceviča, TV personība Lelde Lietaviete un modes blogere Alīna Keller par savu veiksmes atslēgu gan ikdienai, gan sievišķības svētkiem sauc krāsas – gan apģērbā, gan mūsdienīgajā aksesuārā – viedtālrunī.

 
Foto: Publicitātes foto

Indra Salceviča: koraļļu zilā

Šajā pavasarī modes māksliniece Indra Salceviča, izvēloties jaunu apģērbu vai aksesuārus, uzmanību aicina pievērst vienai no šīs sezonas top krāsām – koraļļu zilajai. «Šis tonis simbolizē jūru, mieru un atpūtu – tās lietas, ko mēs, sievietes, darbu skrējienā dažkārt sev neviļus liedzam.» Koraļļu zilā krāsa garderobē liecina par nosvērtību un apmierinātību ar sevi, savukārt aksesuāri labi sader ar citām krāsām un padara kopskatu harmonisku.

«Lai Sieviešu dienu padarītu īpašu, vispirms jāpadomā par sevi,» saka Indra, tāpēc viņas ieteikums citām dāmām ir sapucēties nevis vīram, draugiem vai kolēģiem, bet gan sev. «Ikvienai sievietei ir jāsvin sievišķības diena! Kāpēc gan lai viens no veidiem nebūtu sevis palutināšana ar kādu dāvanu – jauku našķi, košu mežģīņu kleitu vai friziera apmeklējumu?»

 
Foto: Publicitātes foto

TV personība Lelde Lietaviete: pelēkie un tumšie toņi ir jānoliek malā

TV personība Lelde Lietaviete ir pārliecināta – lai pavasarī uzziedētu krāsās un iemirdzētos, ir jāskatās dabā – tā pasaka priekšā, kad pelēkie un tumšie toņi ir jānoliek malā. «Ja nu uzreiz neesam gatavas mainīt visu koptēlu, labs starts ir aksesuāri,» saka Lelde un piebilst, ka par mūsdienīgu vizuālā tēla papildinājumu kalpo arī mobilās ierīces un planšetdatori.

 
Foto: Publicitātes foto

Modes un Instagram blogere Alina Keller: rozā!

Atsaucot atmiņā Milānas modes nedēļā redzēto, modes un Instagram blogere Alina Kellerpar šopavasar noteicošo modē sauc rozā krāsu. Tā, tāpat kā Alīnas iecienītā baltā krāsa, garderobē ienes gaišumu un siltumu, kas ir jo īpaši svarīgi pēc ziemas.

Modes blogere dod priekšroku klasiskajam stilam. «Ikdienā apģērbā man vislabāk patīk neitrālas krāsas, lai ar aksesuāriem varētu eksperimentēt un pilnveidot savu tēlu. Savukārt izvēloties mobilās ierīces kā to papildinājumu, dodu priekšroku melnajai krāsai, jo, pirmkārt, tā būs viegli kombinējama ar jebkuru stilu, otrkārt, par īpašnieci atstās mierīgas un pašpārliecinātas personas iespaidu,» saka Alīna. Viņa ir priecīga, ka arī viedtālruņu ražotāji seko līdzi tendencēm un piedāvā ierīces arī citās aktuālajās krāsās – baltajā un rozā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu