Viesu stils veikala «Vibe» atklāšanā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdz ar pirmajām pavasara vēsmām Rīgā sevi spilgti pieteicis jauns spēlētājs konceptveikalu saimē – sieviešu apģērbu un aksesuāru konceptveikals VIBE.

VIBE ir pirmais deviņu ārvalstīs atpazīstamu un augstu novērtētu zīmolu pārstāvis Latvijā – GAI+LISVA (Dānija), FRISUR (Vācija), MINIMUM (Dānija), DANTE 6 (Nīderlande), KAASKAS (Polija), SHOE BIZ COPENHAGEN (Dānija), EMMA GO (Dānija), MARKBERG (Dānija), BASIC APPAREL (Dānija). Veikalā nopērkamais apģērbs un aksesuāri pieejami tikai vienā eksemplārā no katra izmēra.

«Mēs ticam, ka apģērbam jābūt kvalitatīvam, funkcionālam un viegli kombinējamam. Tādam, kas netraucē izcelties tā valkātāja dabiskajam skaistumam, vienlaikus ļaujot veidot izteiksmīgu personisko stilu, kurš sakņojas detaļās, kā arī formu un krāsu tīrībā. Vadoties pēc šiem principiem, arī izvēlamies zīmolus, kurus pārstāv VIBE,» stāsta konceptveikala līdzīpašnieces Līga Vītola un Baiba Bergmane.


KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu