Latvijā atklāta jauna ilgtspējīgas modes platforma!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ar neparastu performanci Kaņepes Kultūras centrā 28. martā tika atklāta jauna Latvijā balstīta interneta modes platforma «KIIND: Sustain the Beauty», kas tiecas pievērst uzmanību ilgtspējīgai modei, mākslai un dzīvesveidam.

Pasākuma gaitā apmeklētājiem bija iespēja ne tikai iepazīties tuvāk ar KIIND, bet arī apskatīt Rūdolfa Štamera speciāli projektam veidoto darbu izstādi, kur mākslinieks savos darbos apspēlē piesārņojuma un otrreizējās pārstrādes tēmas. Tie iemieso industriālās dzīves tumšo pusi, liekot aizdomāties par cilvēku radīto postu.

Papildus pasākumā bija vērojama interaktīva 2017. gada pavasara/vasaras kolekcijas «Viscosity» prezentācija. Apmeklētājiem bija iespēja izbaudīt vitālu, radošu un atraktīvu modes šovu.

Šīs kolekcijas pamatā ir pārstrādes un paliekošas modes ideja.

Kolekcijas kuratore - Silvija Rudzika. Zane Valujeva, KIIND dibinātāja, projektam ir piesaistījusi dažādu jomu pārstāvjus, lai kopīgi izplatītu ilgtspējīgu domāšanas veidu, iepazīstinot ar modes zīmoliem un dizaineriem, kas izvēlējušies dizainēt un veidot pēc videi un cilvēkiem draudzīgajiem ilgtspējības principiem. Par šiem turpmāk varēs lasīt KIIND mājaslapas blogā, kurā tiks publicēti iedvesmojoši cilvēku stāsti un ieteikumi dzīves kvalitātes uzlabošanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu