RFW 3. diena: Talanted, Natālija Jansone, Lilija Larionova, Katya Katya Shehurina

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Šajā dienā RFW varējām skatīt tādas skates kā: Talanted (Laltvija), Natālija Jansone (Laltvija), Lilija Larionova (Lietuva), Katya Katya Shehurina (Laltvija). Skašu odziņas: vintage lidotāju un karavīru tērpi, banānsvārki, žakards un kreps, kā arī galvu reibinošas kāzu kleitas....

TALENTED (Latvija)

Kolekcijas iedvesmas avots ir slavenā amerikāņu lidotāja un feminisma ikona Amēlija Erharta. Viņa bija pirmā sieviete, kas vienatnē veica transatlantisko lidojumu, turklāt vienmēr bija moderni un gaumīgi tērpta. Zīmola dizainere Indra Komarova ir īpaši pievērsusies vintage lidotāju tērpiem un 30. gadu modei, līdz ar to kolekcijā apvienota sievišķīga elegance ar Amēlijas iecienīto tomboy tēlu. Zīmolam raksturīgo kokvilnu šajā sezonā papildina zīds, viskozes kreps un žakards, savukārt griezumos atkal redzami tādi piemirsti silueti kā godē un «banānsvārki».

Lilija Larionova (Lietuva)

Lilija Larionova ir modes māksliniece no Viļņas ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi ne tikai modes un dizaina jomā, bet arī reklāmā un kultūrā. Kopš 2008. gada viņa regulāri prezentē savas kolekcijas Lietuvā un ārzemēs, piemēram, starptautiskajās modes izstādēs Tranoï un «Who's Next» Parīzē. Turklāt Lilija Larionova rada tērpus laikmetīgo deju priekšnesumiem un strādā ar vairākiem kultūras projektiem. Zīmola jaunā kolekcija ir veltīta mūsdienīgam pilsētas karavīram. Darinot tērpus, ir izmantots drapējums, kuru iedvesmojusi renesanses laikmeta māksla, augstākās kvalitātes materiāli un eksperimentāli piegriezumu risinājumi.

Katya Katya Shehurina (Latvija)

Diena un nakts, melnais un baltais, gaisma un tumsa, labais un ļaunais... Mūsu dzīve sastāv no pretstatiem, un, tiem pateicoties, mēs spilgtāk izjūtam katru nodzīvoto minūti. Jaunajā sezonā KATYA KATYA SHEHURINA prezentēs divas kolekcijas: vakarkleitas kā tumšo spēku iemiesojumu un kāzu kleitas – tīras un gaišas. Un, gluži kā dzīvē, tās savijas kopā un ļauj mums košāk izdzīvot katru mirkli.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu