RFW 4. diena: Cinnamon Concept, Anna Led, Narciss u.c.

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šajā dienā RFW varējām skatīt tādas skates kā Cinnamon Concept (Laltvija), Anna Led (Latvija), Narciss (Latvija), Naira Khachatryan (Itālija). Skašu odziņas: merino, alpakas un mohēras adījumi, naktstērps iziet ielās u.c.

CINNAMON CONCEPT (Latvija)

Zīmola CINNAMON CONCEPT jaunās kolekcijas nosaukums «Inside Outside» raksturo ne tikai sievietes ārējo veidolu jeb OUTSIDE, bet arī valkātājas dzīves stilu, domāšanas veidu un filozofiju, kura balstās uz tās dabīgo, dziļi sievišķīgo spēku – INSIDE. Kolekcijas pamatā ir izstrādājumi no augstas kvalitātes vilnas – merino, alpakas un mohēras. Īpaša adīšanas un pinuma tehnoloģija ļauj atklāt šo materiālu unikālo kvalitāti. Nākamās sezonas kolekcijā pārliecinoši dominē zaļo toņu palete ar piesātināti zilām un sarkanvīna nokrāsām.

NARCISS (Latvija)

NARCISS 2017. gada rudens-ziemas kolekcijas iedvesmas avots ir brīdis – pāreja no nomoda uz miegu. Mirklis pirms miega – mistikas un maģijas pilns. NARCISS kolekcijas tērpi saplūst pārliecinošā saskaņā ar nakts tumsu. Naktstērps kļūst atbilstošs nēsāšanai dienā viegli sportiskās noskaņas dēļ, savukārt dienas tērps iederas tumšajā diennakts laikā, pateicoties apakškleitām un mežģīņu detaļām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu