Melānija Trampa pret karalieni Ranju: kura elegantāka?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

ASV pirmā lēdija Melānija Trampa, kas pasaulē jau ieguvusi apzīmējumu kā elegantākā un dārgākā Baltā nama modes dāma, piedzīvoja oficiālu tikšanos ar Jordānijas karalieni Ranju. Abas ir skaistas sievietes ar lielisku augumu - kura šarmā un elegancē pārspēs otru?

ASV pirmā lēdija Melānija Trampa tikšanās reizei bija izvēlējusies smaragdzaļu kleitu, kuras piegriezums izcili izcēla viņas auguma aprises. Turpretī Jordānijas karaliene Ranja vizītei bija izvēlējusies 60. gadu stila melnbaltu kostīmu. Abas dāmas bija uzvilkušas kurpes ar īpaši augstiem papēžiem. Trampa bija izvēlējusies Christian Louboutin augstpapēžu kurpes.

«Abas dāmas tērpušās oficiālai biznesa vizītei piemēroti. Atturīgums un elegance dominē abu dāmu apģērbos. Interesanti, ka abu tērpos nedaudz redzama militārā stila detaļa - josta,» runā modes kritiķe Vanesa Friedmane.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu