Vidzeme Fashion show 2017

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau 7. gadu pēc kārtas Valmiera piedzīvos lielākos modes svētkus Vidzemē – Vidzeme Fashion show. Šogad, 22.aprīlī, plkst. 19:00 koncertzālē «Valmiera» pulsēs modes enerģija, kas pārsteigs ne tikai ar jaunākajām modes tendencēm Latvijā, bet arī aizraujošiem priekšnesumiem un šovu kopumā, kas ik gadu uzplaukst jaunās krāsās un formās.

Vidzeme Fashion show ir kļuvis par neatņemamu Valmieras Mākslas dienu sastāvdaļu, šogad ļaujoties pavasarīgajam Mākslas dienu tematam «Mākslas dārzs». Vidzeme Fashion komanda ir parūpējusies, lai ikviens modes šova apmeklētājs gūtu jaunus iespaidus un nebijušas sajūtas, kas būs raksturīgas tikai un vienīgi šim gadam – pavasarīgai elegancei.

Šovā varēs aplūkot jaunākās kolekcijas no vairāk nekā 10 zīmoliem/ dizaineriem. Kolekcijās būs jaušamas kā vasarīgas notis, tā arī urbānās vides vienkāršība un īsta elegance. Zīmoli Hebe un Leny Tomy Factory priecēs acis ar unikāliem bērnu apģērbiem. Zīmola Hebe rudens – ziemas 2017/2018 kolekcija «Footprint» veltīta globālās sasilšanas skartajiem dzīvniekiem, tādēļ kolekcijas tērpus rotā šo dzīvnieku ilustrācijas un uzmanību saistošu saukļu apdrukas. Dizainere Laima Jurča šovā demonstrēs kolekciju «Constructionism Background». Kolekcijas mērķis ir atspoguļot 20.gadsimta sākuma Krievijas konstruktīvistu idejas mūsdienu modē, kas mijiedarbojas ar dizaineres personīgajām bērnības atmiņām, dzīvojot Krievijas pierobežā postpadomju laikā. Savukārt dizainere Madara Nusbauma radījusi kolekciju «Tileidylle», iedvesmojoties no smalkajiem un detalizētajiem latviešu grafiķes Neles Zirnītes darbiem. Ar raibu maksimālismu un spožiem izšuvumiem sevi prezentēs zīmols Cecinanina, ko radījušas modes dizaineres - māsas Ilze un Ieva Čečinas, bet vasarīgu vieglumu un tropiskas sajūtas uzburs zīmols Wild Spirit ar kolekciju «Follow The Sun». Savu dalību šovā apstiprinājuši arī tādi zīmoli kā Status By Shtamguts, Black Pit, Ingrida Bridal, Burz un citi.

Vidzeme Fashion show ir netipisks modes šovs, kas sevī apvieno talantīgo Latvijas dizaineru veikumu ar muzikālu baudījumu, par kuru šogad rūpēsies Elza Rozentāle un DJ Monsta, klausītāju ievedot šarmantās blūza un džeza skaņās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu