Beidzot arī Latvijā «River Island»!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Trešdien, 10. maijā, ar pašmāju slavenību un modes ekspertu burziņu oficiāli tika atklāts pirmais britu zīmola «River Island» veikals Rīgā.

Pirmais «River Island» veikals Latvijā atvērts tirdzniecības centrā «Spice». Veikalā būs pieejami apģērbi, apavi un aksesuāri sievietēm un bērniem, kas gan atspoguļo šīs sezonas aktualitātes, gan ataino galvenās iezīmes no pieaugušo kolekcijas, tādējādi ļaujot veidot saskaņotus tērpus mammai un bērnam.

Baltijas valstīs pirmais «River Island» veikals tika atvērts 2014.gadā Tallinas tirdzniecības centrā «Viru Keskus», un tuvāko trīs gadu laikā plānots atvērt vairāk nekā četrus zīmola veikalus.

«River Island» ir Lielbritānijas izcelsmes zīmols ar vairāk nekā 60 gadu pieredzi modes industrijā un ir pieejams 350 tirdzniecības vietās 12 valstīs. Pateicoties vienai no vislielākajām dizaineru komandām, zīmols spēj nodrošināt jaunus apģērbu modeļus saviem klientiem katru nedēļu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu