ZIB* seksīgā fotosesija peldkostīmu kolekcijai «Slepenā oāze»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nils Vilnis

Ceturtdien, 18.maijā, Latvijas modes un dizaina zīmols ZIB* atklāj šīs vasaras karstāko jaunumu - košu peldkostīmu kolekciju «Slepenā oāze».

Kolekcija «Slepenā oāze» stāsta par slepenu vietu - skaistu oāzi, kur veldzēties vasaras tveicē. To nezina neviens cits. Kad to atklāj - tā kļūst par noslēpumainu vietu, kurā apstājas laiks un mirklis šķiet bezgalīgs. Kolekcijā iekļauti koši bikini un kopējie peldkostīmi, kā arī pieskaņoti pludmales kimono un lakati. Pilnu kolekcijas tērpu klāstu iespējams aplūkot zīmola ZIB* interneta veikalā www.zibstore.com.

Modes un dizaina zīmols ZIB* kopš 2012.gada regulāri veido vairākas kolekcijas gadā, tām raksturīgas īpaši dzīvespriecīgas krāsas, koši akcenti un smalkas sievišķīgas detaļas. Zīmols strādā arī pie dažādiem inovatīviem un jauniem produktiem, kā arī aktīvi iesaistās interesantos sadarbības projektos. ZIB* dizaineru komandu veido četras tekstilmākslinieces, LMA Tekstilmākslas katedras absolventes - Inga Priedīte, Baiba Šauriņa, Līva Liniņa un Irēna Andrejeva. Visi apģērbi un aksesuāri ir rūpīgs roku darbs, radīts tepat Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu