4 ieteikumi, kā dāmai saposties vīriešu kreklos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tu taču zini to sajūtu, kad, ielūkojoties savā ar drēbēm pārpildītajā skapī, kārtējo reizi secini, ka nav ko vilkt. Varbūt tādos gadījumos mēs varētu pašiverēt pa savu vīriešu skapjiem?

Ko īsti iesākt ar tiem stīvajiem vīriešu krekliem, kuru krāsas varbūt mums vēl ir pa prātam, bet izmēri un garlaicīgais izskats noteikti ne?
To lieliski zina dizainere Vita Radziņa, kuru aicinājām palīgā saposties kungu kreklos. Ar iztēli un uzdrīkstēšanos vīriešu kreklus var pogāt, siet, griezt un plēst. Tā īsā laikā tikām pie četriem atšķirīgiem dizainiem. Savukārt par matu sakārtojumu un grimu parūpējās vizāžiste un friziere Anna Slengmane. Vēl tikai savu izskatu papildini ar rotām, un tu esi gatava savam iznācienam!

Seksīgā kreklkleita

Tici man, kad tavs vīrietis ieraudzīs, cik labi izskaties viņa kreklā, kas tik seksīgi sapogāts un sasiets uz tava auguma, viņš pats tev atdos savus kreklus!

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Lietišķi romantiska

Arī šoreiz Vita aizpogāja vien pāris podziņas un sasēja krekla piedurknes. Šādi vari doties gan uz biroju, gan romantiskās vakariņās.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Koķete, kas uzdrīkstas

Ja esi drosmīga, tad atļaujies arī kreklu plēst un griezt! Kailie pleci un lentes mugurpusē pierādīs gan tavu spēju uzdrīkstēties, gan talantu koķetēt.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Roķīgs kičs

Bet ja tavā dabā ir izaicinājumi, tad spēlējies ar vīrieša kreklu, kā vien pašai kārojas, un neuztraucies, kādu atdosi atpakaļ. Tas viņam atgādinās, kuram te pa īstam patīk piešķirt dzīvei asumiņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu