Fitnesa modele Anita Pužule pasaules skaistumkonkursā iekļūst TOP7

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Maija beigās Latvijā noslēdzās pasaules līmeņa skaistumkonkurss dāmām «Mrs. Top of the World 2017», kurā triumfēja konkursante no Beļģijas Barbara Monika Rodrigesa (35). Barbara darbojas modes industrijā un ir mamma dēliņam.

Kopumā konkursā piedalījās divdesmit pasaulē skaistākās sievietes, kuras tika atlasītas sešu mēnešu ilgā periodā. Starp dalībniecēm bija arī četru bērnu mamma, kurai izdevies saglabāt pozitīvu skatu uz dzīvi un teicamas auguma aprises. Savukārt kāda cita konkursante savu desmit gadus veco meitiņu pirmoreiz mūžā tik ilgi atstājusi bez savas gādības un uzraudzības.

Latviju konkursā pārstāvēja fitnesa trenere un čempione Anita Pužule, kura iekļuva pasaules skaistāko sieviešu kārotajā TOP7. Krāšņajā konkursa fināla tiešraidē, kuru vēroja deviņi miljoni skatītāju visā pasaulē, sportiskā un vienmēr draudzīgi noskaņotā gaišmate no Latvijas ieguva godpilno trešo vietu.

«Šis bija ļoti pozitīvs, emocijām bagāts skaistumkonkurss, kurā visas dalībnieces bija ļoti draudzīgas, izpalīdzīgas! Brīžiem pat aizmirsās, ka galu galā konkurss ir arī sava veida sacensības! Agri cēlāmies, gatavojāmies! Konkursantēm bija ļoti piesātināta un interesanta programma! Zinu, ka visas aizbrauca ļoti gandarītas, pat tās sievietes, kuras netika pie lielajiem tituliem,» savos iespaidos dalās Anita, kura īpaši sadraudzējās ar dalībnieci no Singapūras. «Tā vienkārši sanāca! Mēs abas dzīvojām vienā viesnīcas numuriņā! Naktīs pārrunājām spilgtākos dienas notikumus.»

Milzīgu fanu ažiotāžu un atbalstu visā pasaulē izjuta dalībniece no Šrilankas, proti, populārā aktrise Oshadhi Buddhima Hewamadduma. Viņas fotogrāfijas konkursa oficiālajos kontos savāca vairākus tūkstošus balsu. Skaistule no Šrilankas, kas Latvijā ieradās kopā ar vīru, konkursa finālā tika pie prestižās Skatītāju simpātiju balvas.

Uz «Mrs. Top of the World 2017» ieradās arī dalībnieces no Āzijas un Indijas. «Mēs Latvijā nolēmām uzturēties vēl dažas dienas pēc konkursa! Mums šeit ļoti patīk! Starp citu, jums ir ļoti pievilcīgs galvaspilsētas mērs, iespaidīga arhitektūra un sena, interesanta valsts vēsture,» savos iespaidos dalās konkursante no Indijas.

«Mrs. Top of the World 2017» sociālo tīklu kontus konkursa norises laikā apmeklējuši vairāk nekā 800 000 apmeklētāju. Galeriju skatījumi 250 000 un vairāk!

«Mrs. Top of the World 2017» TOP 7

«Mrs. Top of the World 2017» uzvarētāja Beļģija - Barbara Monika Rodriguez

«Mrs. Top of the World 2017»Choice of People - Oshadhi Buddhima Hewamadduma no Šrilankas

«Mrs. Top of the World 2017» Grand Prix - Mila Bolieva no Krievijas

«Mrs. Top of the World 2017»1st Runner Up - Юлия Хомич no Baltkrievijas

«Mrs. Top of the World 2017»2nd Runner Up - IceSherry Lee no Singapūras

«Mrs. Top of the World 2017» 3rd Runner Up - Latvija - Anita Pužule

«Mrs. Top of the World 2017» 4th Runner Up – Eurasia - Ekaterina Priven-Mansarliyskaya

Pirms gada konkurss notika Indijā, kurā uzvaras laurus plūca Elvīra Lesničaja, kura šobrīd dzīvo Sanktpēterburgā. «Uz Latviju devos ar dalītām jūtām... No vienas puses prieks, no otras puses, protams, skumji! Šis gads man bija tik ļoti piesātināts. Uzvara, protams, nesa sev līdzi jaunus pienākumus, atbildību. Es centos un visu darīju no visas sirds! Tas bija un būs periods, kuru nekad neaizmirsīšu, jūtos kā pilnvērtīgs konkursa ģimenes loceklis,» stāsta Elvīra, kura nolēmusi drīzumā otrreiz kļūt par mammu. «Man ir lielisks vīrs un brīnišķīgs dēls, kurš spēlē futbolu, kā arī dzied un dejo,» ar lepnumu nosaka «Mrs. Top of the World 2016». Latvijā pirmoreiz ieradās arī Elvīras vīrs un dēls Goša.

Latvijā bija arī pirmā «Mrs. Top of the World» uzvarētāja – Aļona Šuba no Ukrainas, kura triumfēja 2013. gadā. «Konkurss pilnībā izmainīja manu dzīvi! Jau ilgāku laiku esmu pievērsusies budismam, garīgām lietām. Esmu nodibinājusi labdarības fondu, kas palīdz smagi slimiem cilvēkiem. Varu apgalvot, ka tā jau ir sava veida kustība, jo iesaistās arī citas šā konkursa dalībnieces un konkursa organizatori. Pateicoties šā gada konkursam, atbalstu guvām Izraēlā,» stāsta Šuba.

«Mrs. Top of the World» rīko Latvijā dibinātā biedrība «Top of the World». Tās īpašnieki ir Kristīne Lindenblate un Mainots Vecvagars.

«Miss Top of the World 2017» septembrī notiks Bulgārijā, bet «Ms. Top of the World Plus Size 2017» risināsies Singapūrā.

Biedrības galvenais un svarīgākais mērķis bija un ir – nest Latvijas vārdu pasaulē!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu