Laimas Vaikules tērpu garderobe: seksīga un eleganta

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gatavojoties festivālam «Laima Rendez Vous Jūrmala 2017», kas no 20. līdz 23. jūlijam notiks mūsu kūrortpilsētā, dziedātāja veicina vēl nebijušas tikšanās un radošu personību sadarbību. Laima Vaikule atklāj: «Mums Latvijā ir lieliski dizaineri. Šī izstāde ir savdabīga tikšanās, un ar šīs radošās sadarbības palīdzību vēlos popularizēt Latvijas modes mākslinieku vārdus pasaulē.»

Latvijas modes mākslinieki radījuši tērpus skatuves dīvai un stila ikonai Laimai Vaikulei šovasar gaidāmajam mūzikas festivālam. Tērpu un rotu autori bija Aleksandrs Pavlovs (Alexander Pavlov), Natālija Jansone, Amoralle, Arvils Linde un Laura Selecka (Sofia Lark).

Dziedātāja Laima Vaikule ar savu harismu un šarmu iedvesmo ne tikai mūzikas, bet arī modes šedevru radīšanai. Izstādē septiņi tērpu komplekti un rotas gaidīs savu triumfa stundu. Intriga, kurš tērps tiks izvēlēts katram priekšnesumam un kā māksliniece izskatīsies Latvijas dizaineru veidotajā skatuves tēlā, saglabāsies līdz pat lielajam uznācienam festivālā.

Izstādes atklāšanā viesiem būs iespēja piedzīvot modes pasaules noslēpumaino maģiju un klātienē satikt skatuves dīvu un modes māksliniekus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu