Modes un skaistuma ziņas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kas jauns modes un skaistuma pasaulē? Iepazīsties!

Victoria Beckham 2017.gada rudens-ziemas kolekcija Rīgā

Šajā sezonā Victoria Beckham meitene no jauna iepazīstas ar savu dzimto pilsētu Londonu. Urbānais noskaņojums saglabājas ar vaļīgiem piegriezumiem un skarbām virsdrēbēm, ko raksturo stingras līnijas. Pilsētas satiksmes sastrēgumu raksts veido jauno rūtiņu apdruku, kamēr pelēkās debesis ienāk krāsu paletē. Tiek pētīta sajūta, esot tūristei savā pilsētā, jo jaunās garderobes izvēles iedvesmo tradicionālie tūristu atribūti. Iztēlojieties Victoria Beckham meiteni, kas klejo pa Londonu ar skiču albumu rokās, sapņaini zīmējot kādu motīvu, kas tikko iešāvies prātā. Pilsētas ainava naktī iedvesmo naksnīgo gaismu printus pikseļu rakstos un zaigojošus vizuļus. Neona spilgtums ļauj saskatīt naksnīgo darboņu apģērbus. Formas tiek veidotas, izmantojot mezglus, apsienamas detaļas un izgriezumus. Āda uzzibsnī caur svīteriem ar izgriezumiem sānos un iegriezumiem piedurknēs.

Łódź Young Fashion 2017

18. oktobrī sāksies Łódź Young Fashion ‒ jauns modes pasākums, ko kopīgi rīko Lodzas pilsēta un Strzemiński Mākslas akadēmija Lodzā. Četras dienas, ko piepildīs konkursi, semināri un starptautiski pasākumi, pavērs iespēju debitējošiem dizaineriem īstenot savus sapņus. Mākslas akadēmijas studenti ir daudzu konkursu uzvarētāji, un viņu projekti raisa lielu interesi industrijas un biznesa pārstāvju vidū. Nozīmīgākais pasākums ŁÓDŹ YOUNG FASHION 2017 projekta ietvaros būs STARPTAUTISKAIS KONKURSS ‒ ŁÓDŹ YOUNG FASHION AWARD 2017, kas paredzēts jaunajiem dizaineriem, kuri vēl nav sasnieguši 30 gadu vecumu. EMOCIJAS ir galvenā šā gada konkursa tēma. Uzvarētājs saņems naudas balvu 30 000 eiro apmērā, ko nodrošina Lodzas pilsēta, un prestižo Manequine 2017 statueti. Daudzi izcili dizaineri, kuri veiksmīgi darbojas gan Polijā, gan ārvalstīs, ir Strzemiński Mākslas akadēmijas Lodzā absolventi, tostarp šādi labi pazīstami dizaineri kā Łukasz Jemioł, Marcin Paprocki un Mariusz Brzozowski vai Mariusz Przybylski. Daži no viņiem, piemēram, Małgorzata Czudak vai Michał Szulc strādā kā Akadēmijas pedagogi.

Foto: Publicitātes foto

Jaunumi no Tangle Teezer un invisibobble®

Ieliec savās plaukstās invisibobble® Circus Collection. Tā ir ar metālisku spīdumu, tieši laikā vasarai un festivālu sezonai. Labākā kolekcijas daļa – tā ir limitēta, un iekļauti modeļi no ORIGINAL, NANO un POWER. Neviens neiepiņkerēsies slapjos matos, NANO ir lielisks zirgastēm. Papildus bonus – ja invisibobble sāk zaudēt formu, pārlejiet tai verdošu ūdeni – un tā atkal sarausies un iegūs savu iepriekšējo formu.

Košas krāsas ir vasaras karogs, gandrīz kā burbuļots dzēriens un saldējums. Tangle Teezer ir apvienojis košākās neona krāsas Compact Styler matu ķemmē, liekot tai izskatīties kā svētkos! Divu garumu sariņi slīd cauri slapjiem matiem nez piepūles, atstājot tos mīkstus, spīdīgus un bez pinkām. Lieliska ceļojumiem, jo ietilpst pat mazākajā somiņā. Dzīvo krāsainu vasaru!

Foto: Publicitātes foto

Samsøe & Samsøe - 2017. gada rudens - Hibrīdu cilts

Stockmann papildina zīmolu klāstu ar Samsøe & Samsøe, Kopenhāgenas latīņu kvartālā 1993.gadā dibinātu zīmolu, kurš raksturojams kā valkājama estētika, jo apvieno Kopenhāgenas ielu stila utilitāro vieglumu ar skandināvu būtību. Kolekcijas iziet ārpus tendencēm, smeļoties iedvesmu Dānijas izslavētajā dizaina tradīcijā, kas ļauj radīt minimālisma stilā ieturētu, pieejamu modi par pievilcīgu cenu. 2017. gada rudens kolekcija cildina koledžas stilu, kas iemieso 20. gadsimta 90. gadu eklektisko dekādi. Aktualizētais skatījums uz hibrīdu stilu, kas paredz apģērbu valkāšanu kārtās, līdzsvaro mīkstos darba apģērbus ar atsaucēm uz urbāno skeiteru kultūru un nobružātu grandžu, ko papildina glīti un rūpīgi pašūti kosmopolītisko japiju tērpi. Kolekcijas raksturīgākie apģērbi, piemēram, kvadrāta formas jakas, bomber stila jakas, rūtaini svārki, zīmuļsvārki ar rāvējslēdzēja aizdari un taisni džinsi, tiek aktualizēti atjautīgās kombinācijās – radot sezonai tik raksturīgo stilu sajaukumu. Sievietēm galvenie stili ir samta kleita ar džinsiem, sporta apavi un ādas jaka koši dzeltenā krāsā vai leopardu printa tops ar platām atlasa biksēm pusnakts zilā krāsā. Sezonas galvenais siluets spēlējas ar apjomu un proporcijām, kombinējot oversized un kvadrāta formas apģērbus ar šauriem un pieguļošiem. Jaunajam ikdienas stilam jakas, svīterus un T-kreklus papildina pagarinātas piedurknes, kas kontrastē ar žaketi vai kleitu. Audumi ir meistarīgi izgatavoti un smagnēji. Strukturētā vilna, apdrukātie audumi kontrastē ar drapētu samtu un maigu velvetu, kamēr klasiskā kašmira, jaka vilnas un merino vilnas adījumi veido pilnīgu un daudzpusīgu garderobi. Džinss iekaro jaunu teritoriju, radot spēcīgas atsauces uz darba apģērbu.

Samsøe & Samsøe
Samsøe & Samsøe Foto: publicitātes

Pasaulē pirmais izvelkamais un uzpildāmais rullītis apģērbu tīrīšanai

Izvelkams, atkārtoti izmantojams, uzpildāms, pārstrādājams, neatkārtojams! Pasaulē pirmais izvelkamais un uzpildāmais rullītis apģērbu tīrīšanai. FLINT ir ierīce, kur ievietot 100% pārstrādājamus apģērbu tīrīšanas rullīšus. Lieliska alternatīva vienreizējiem, pēc lietošanas izmetamiem rullīšiem. Cilvēkiem, kam rūp vide, tas patiks.

Foto: publicitātes

Mutes dobuma kopšanas putas

Mutes dobuma kopšanas putas ir īpaši paredzētas cilvēkiem ar aktīvu dzīvesveidu un tiem, kas novērtē laiku. Mutes dobuma higiēnas putas tīra emalju, padarot to ideāli gludu, novērš aplikuma veidošanos, pasargā smaganas un zobus un ilgstoši uztur svaigu elpu, atstājot mutē patīkamu sajūtu. Tās normalizē pH līdzsvaru līdz 4 stundām vai līdz nākamajai ēdienreizei. Putas ir ideālas tiem, kas nēsā zobu skavas vai citas ortodontiskas ierīces.

Foto: publicitātes

COS 2017. gada rudens/ziemas kolekcija

Šajā sezonā kolekcija izpaužas divos galvenajos virzienos: jaunās proporcijās un plūstošos piegriezumos, ko iedvesmojušas arhitektoniskas līnijas un eksperimenti ar ģeometriskiem drapējumiem un bagātīgām tekstūrām – piedāvājot jaunu skatījumu uz klasiskiem apģērbiem. Individuāli pielāgotas drēbniecības ietekmes ir acīmredzamas kolekcijā, apģērbi ir iztēloti jaunos veidos ar modernām niansēm; vilnas kostīms Burgundija sarkanā tonī piedāvā vīriešu apģērbu iedvesmotas apjomīgas un platas bikses ar drapējumu līdz grīdai, šūts vilnas tops ar rāvējslēdzēja detaļu tiek kombinēts ar zīda kreklu ziloņkaula tonī un garu, dekonstruētu bezpiedurkņu vesti, radot nepiespiestu sajūtu ar relaksētu, nestrukturētu materiālu. Drosmīgās formas papildina eksperimentālās mākslas un dizaina iedvesmoti, novatoriski un tehniski materiāli. Audumi ir tīri un kompakti, bet drapēti un piegriezti interesantos veidos. Aksesuāri ir radoši un progresīvi: centrālo skatuvi līdzās strukturētai plecu somai no ādas un jostai ar izteiksmīgu sprādzi – tikpat atšķirīgi sarkanā krāsā – ieņem piesātināti sarkani, šņorējami apavi ar kvadrātveida purngalu.
Vīriešu apģērbi turpina koncentrēties uz pārradītu klasiku, izvēloties svaigu un ikdienai piemērotu pieeju. Pelēks melanža mētelis no vilnas gūst nepiespiestas nianses ar noapaļotiem pleciem, kamēr relaksēts kokvilnas poplīna krekls auzu dzeltenīgā tonī tiek kombinēts ar platām vilnas biksēm bez ielocēm, atklājot aktuālu un modernu siluetu, kas akcentē vidukli un plecus.

Ir iespējams veikt sejas ādas un matu veselības pārbaudes

No šā gada jūnija BENU Aptiekās visā Latvijā būs iespējams veikt sejas ādas un matu veselības pārbaudes. To ietvaros ar profesionālu diagnostikas aparatūru tiek veikti ādas un matu testi, kā arī, balstoties uz iegūtajiem rezultātiem, profesionāli skaistuma speciālisti-kosmētiķi sniegs konsultācijas par pareizu ādas kopšanu ikdienā un piemērotākās kosmētikas un kopšanas līdzekļu izvēli un to atbilstošu lietošanu. Pārbaudi aicinām veikt jebkura vecuma sievietes un vīriešus. Lai iegūtu visprecīzākos datus par savas sejas ādas un matu veselību, vēlams 2 stundas pirms procedūras attīrīt ādu un nelietot kosmētiku. Pēc procedūras ikvienam cilvēkam tiks sniegtas kompetentas konsultācijas ādas un matu veselības uzturēšanā un uzlabošanā, kā arī būs iespēja par 2,99 EUR iegūt rezultātu izdruku, ja nepieciešams.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu