Paviljons Berlīnē

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikko Maki

Pagājušajā nedēļas nogalē Berlīnē tika atvērts nu jau otrais Paviljona Pop-up projekts - Po Berlin (PAVILJONS Berlin), kas ir pirmais konceptveikals ārpus Latvijas robežām, kurš fokusējas uz latviešu dizaineru darbiem. Veikals Po Berlin atrodas Augustrsasse 22, tūristu un vietējo iecienītajā Mites rajonā un būs atvērts no 3. līdz 17. augustam.

Po Berlin var atrast tādus zīmolus kā Keta Gūtmane, Mareunrols, OneWolf, Deeply Personal, BlankBlank, Paviljons Studio, Flash, Vaskala, Room88, Collar swimwear, kā arī starptautiskiem panākumiem bagātos latviešu izcelsmes luksusa zīmolus Victoria/Tomas un Fyodor Golan, no kuriem pirmie bāzēti Parīzē, otrie Londonā. Berlīnes Paviljonā būs pieejami arī žurnālistes Agneses Kleinas veidotais grāmatžurnāls Benji Knewman un mākslinieka Ata Jākobsona darbi.

Gūstot pieredzi Berlīnē pagājušajā gadā, ir apstiprinājies Berlīnes tirgus potenciāls, kurā ir daudz patērētāju ar spilgtām personībām un vēlmi izvēlēties dizaineru apģērbu. Šajā gadā Po Berlin mērķis ir audzēt zīmola atpazīstamību Berlines tirgū, piedāvājot alternatīvu Berlīnē jau pieejamajām dizaina precēm. Po Berlin atšķiras ar unikālu produktu selekciju, kā arī demokrātiskāku cenu segmentu, nekā tas ir vietējā dizaina precēm līdzīgā kvalitātē.

«Pagājušajā gadā sākām stāstīt Berlīnei savu stāstu par Latvijas dizaina identitāti, atklāj Paviljona līdzīpašniece Elīza Ceske-Feldmane. «Mūsu zīmoli ar katru gadu attīstās arvien straujāk un kļūst starptautiski arvien konkurētspējīgāki, tāpēc arī pārdošanas iespējas ar katru gadu paplašinās. Mūsu gatavību vietējam tirgum apliecina arī Sleek Magazine, (kas ir viens no Berlīnes populārākajiem modes žurnāliem) tikko publicētais raksts par Po Berlin un tā atklāšanu ar aicinājumu visiem sekotājiem apmeklēt Pop-up veikalu 3.-17. augustā.

Po Berlin ir pirmais latviešu dizaineru veikals Berlīnē. Tas atrodas Augustrsasse 22 un ir atvērts no 3. līdz 17. augustam, katru dienu (izņemot svētdienas), 12.00-20.00.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu