Jaunā latviešu modes zīmola Zashä prezentācija (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Luhaers

Vienā no šīs vasaras stilīgākajām vietām Rīgā, Bold Concept Store, tika prezentēts Aleksandras Getikovas radītais zīmols Zashä, kurš piedāvā jau savu otro aksesuāru kolekciju - Rara Avis*.

Kolekcijas iedvesmotājs ir neparasts putns - simbolisks tēls, kas sevī ietver pirmatnējo skaistumu - spēju būt unikālam, drosmīgam un patiesam pret sevi. Izstādē sastapsies dažādas mākslas formas - vides objekti, aksesuāri, modeles, gleznas, īpaši noteikumi, kā baudīt un uztvert ik detaļu, lai nonāktu līdz savai atbildei par to, kas ir Rara Avis* .

Kolekcija sevī ietver cepures, pieliekamas apkakles un gurnu jostas, ņieburus. Vairums aksesuāru valkājami uz abām pusēm, lai valkātājas pēc noskaņojuma var izvēlēties.

Kolekcijas galvenās tēmas audums ir speciāli veidots un pasūtīts Komo, Itālijā, kas ir īpaši populāra vieta augstākās kvalitātes auduma ražošanā. Fabrika, kurā radīts audums sadarbojas ar tādiem zīmoliem kā Roberto Cavalli, Dsquared2, Ulyana Sergeenko u.c.

Zashä ir modes aksesuāru zīmols, kas ir radīts ikvienai sievietei, kura sevī apvieno sievišķību, drosmi un spēju būt brīvai no aizspriedumiem (free, fashionable and feminine). Sievietei, kura seko jaunākajām modes tendencēm un ir gatava eksperimentēt. Zashä aksesuāri palīdz izcelt personību, veidot savu identitāti un ceļ pašapziņu.

Zīmolu Zashä radījusi modes aksesuāru dizainere Aleksandra Getikova. Aleksandra dzīvojusi un strādājusi nozīmīgākajās modes un kultūras mekās, gūstot pieredzi pie tādiem nozīmīgiem zīmoliem kā Marni, Valentino, Burberry, Giada un Tak.Ori. Apmeklējot modes nedēļas Ņujorkā, Londonā, Parīzē un Milānā, Aleksandra smēlusies iedvesmu vienai no sava zīmola pamatidejām - «cat walk on the streets» - (street style) ielu mode, kurā katrs atļaujas būt citādāks.

Par Rara Avis* kolekcijas seju un vēstnesi kļuvusi Latvijas populārākā Youtubere un balerīna Evelīna Pārkera un modele Alisa Ševčenko (Freya Models).

Feminine. Fashionable. Free.*

* Zīmola Zasha sauklis - Sievišķība. Stils. Brīvība.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu