Atpazini? Mišela Obama pārtop par Bejonsē

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Bijusī ASV pirmā lēdija Mišela Obama aizraujošā fotosesijā iejutusies mūzikas zvaigznes Bejonsē tēlā. Viņa bija viena no slavenībām, kas atdarināja Bejonsē stilu no dziesmas «Formation» videoklipa par godu dziedātājas 36. dzimšanas dienai.

Slaveno Bejonsē atdarinātāju vidū bija ne vien Obama, bet arī amerikāņu tenisiste Serēna Viljamsa, grupas «Destiny's Child» dalībniece Kellija Roulenda, kā arī Bejonsē meita Blū Aivija un māte Tīna Noulza.

Viņas visas pozēja apģērbā, kādā Bejonsē redzama «Formation» videoklipā - melnā platmalē un topā ar atsegtiem pleciem un krāšņu rotaslietu ap kaklu.

Bejonsē ir labos draugos ar Obamu pāri, un viņa uzstājās bijušā ASV prezidenta Baraka Obamas inaugurācijas ceremonijā.

Mišela Obama daudzkārt izteikusi apbrīnu Bejonsē.

Bejonsē mājaslapā izveidota īpaša sadaļa, kurā izvietota fotogrāfiju sērija un saite uz dziedātājas «BeyGOOD Houston» kampaņu. Ar tās palīdzību tiek vākti līdzekļi Bejonsē dzimtās pilsētas Hjūstonas atjaunošanas darbiem pēc vētras «Hārvijs» nodarītajiem postījumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu