Andželīna Džolija un Dženifera Lorensa apbur uz Toronto kinofestivāla sarkanā paklāja

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/EPA/Scanpix

Kanādā sācies Toronto starptautiskais kinofestivāls, kur uz sarkanā paklāja krāšņos tērpos apbūra tādas kinozvaigznes kā Andželīna Džolija, Dženifera Lorensa, Keita Vinsleta, Alīsija Vīkandere un Rozamunde Paika.

42 gadus vecā Džolija uz savas jaunās filmas «First They Killed My Father» pirmizrādi bija ieradusies ar visiem sešiem bērniem. Mugurā viņai bija melna «Ralph & Russo» vakarkleita, kas atsedza vienu plecu, vēsta žurnāls «People».

27 gadus vecā Lorensa bija izvēlējusies «Dolce & Gabbana» kleitu ar drosmīgu dekoltē un gaismā mirguļojošiem svārkiem. Toronto festivālā tika izrādīta viņas jaunākā kinolente «Mother!».

28 gadus vecā Vīkandere festivālā pārstāvēja filmu «Euphoria», kurā ne vien tēlo, bet arī darbojusies kā producente. Viņa bija tērpusies «Louis Vuitton» vakartērpā.

Zvaigžņotajā pasākumā bija ieradies arī aktieris Džordžs Klūnijs, lai prezentētu savu jaunāko kinolenti «Suburbicon», un dziedātāja Lady Gaga, kuras filma «Gaga: Five Foot Two» iznāks straumēšanas pakalpojumā «Netflix».

Festivāls noslēgsies svētdien.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu