Apaļumi Ņujorkas modes nedēļā! Lielo izmēru apakšveļas skate

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Pirmdien Ņujorkas modes nedēļā savu jaunāko apakšveļas kolekciju demonstrēja kanādiešu zīmols «Addition Elle». Šī skate bija īpaša ar to, ka tajā pa mēli staigāja modeles ar pamatīgiem apaļumiem!

Skates zvaigzne bija 29 gadus vecā Ešlija Greiema - viena no slavenākajām lielo izmēru modelēm un «Addition Elle» seja.

Viņa ar zīmolu sadarbojas kopš 2013.gada un regulāri laiž klajā savā vārdā nosauktas modes kolekcijas, ziņo «Daily Mail».

Greiema intervijā 2015.gadā sacīja: lai arī modes industrija kļūst arvien atvērtāka lielo izmēru nēsātājām, tai vēl tāls ceļš ejams.

«Domāju, ka daudzas lielo izmēru kompānijas nepareizi veido piegriezumus. Daudzas no tām drēbes uzlaiko tikai vienai modelei,» viņa teica. «Apaļīgajām sievietēm, kas nēsā lielos izmērus, ir ļoti dažādas figūras, tāpēc nevar izveidot vienu džinsu pāri vai vienu T-kreklu, kas derēs vairumam apaļīgo sieviešu.»

Lielo izmēru modele Greiema šajā Ņujorkas modes nedēļā demonstrēja tērpus arī zīmola «Prabal Gurung» skatē, kurā kā modeles bija nolīgtas tādas slavenības kā Džidži Hadida, Bella Hadida un Teilore Hila.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu