TOP 5 apģērba ieteikumi lietainam laikam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kad ārā līst stiprs lietus, un gaisā ir spēcīgs mitrums, ir jāpasargā gan sevi, gan savu apģērbu no izmirkšanas. Tērpu dizainere un stiliste Natālija Zolberga iesaka TOP 5 padomus, kā izvēlēties apģērbu lietainā laikā.

Vispiemērotākais apģērbs būs no mākslīgām šķiedrām. Labāk izvēlēties sintētiku, jo kokvilna un vilna ātri uzsūc mitrumu. Līdz ar to vairs nav patīkami vilkt šo apģērbu.

Lai gan reizēm šķiet, ka bikses ir vispiemērotākais apģērbs lietainām dienām, tomēr Natālija Zolberga iesaka vilkt svārkus. Ja sanāks salīt, vai arī mašīna jūs apšļakstīs, ieejot iekštelpās zeķubikses būs krietni vieglāk izžāvēt, kā arī notīrīt.

Arī virsdrēbes ir ieteicams vilkt no sintētiska materiāla. Vilnas mētelis mitrā laikā diezgan ātri deformēsies.

Protams, ka lietainā dienā no mājas nedrīkst iziet ārā bez lietussarga, un tas var būt kā lielisks aksesuārs, un papildināt stilu. Tādēļ ir svarīgi piedomāt pie tā, kādu lietussargu jūs iegādājaties. Ja tas būs gaumīgs, tad lietus vairs neliksies tik drūms!

Kad rudens turpina lutināt ar lietu, labāk dabīgās ādas somas atstāt skapī, jo arī tām mitrumā draud deformācija. Bet, ja tomēr nekādi nevarat atteikties no ādas somiņas, vislabāk to izvēlēties no biezas ādas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu