Rudens stils Džidži gaumē: zils, sarkans, rūtis un rombi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tommy Hilfiger 90. gadu noskaņās prezentēja trešo supermodeles Džidži Hadidas sadarbības kolekciju TommyxGigi vol.3, kura jau kopš pagājušās nedēļas ir nopērkama Latvijā. Pasākumā pulcējās modes mediju pārstāvji un blogeri. Aplūkojam viņu rudens stilu!

Jaunajā TommyxGigi kolekcijā detaļas tiek parādītas no pilnīgi cita skatpunkta – dominē klasiskas svītras un rombi abstraktos rakstos. Raksturīgajām krāsām akcentu pieliek elektrozilais, sievišķīgumu pastiprina maigs vecrozā, daudz ir drosmīgu rakstu un piegriezumu, zvaigžņu printa, klasisku tartāna rūšu. No rakstiem rotaļīgumu ienes šosezon tik aktuālais leoparda raksts.

Kolekcijā roķīgais stils apvienojas ar Tommy DNS.

«Mūsu 2017. gada rudens kolekcija ir par rokenrolu un dumpinieciskumu,» raksturo Tomijs Hilfigers. «Mēs ar Džidži gribējām, lai šī sezona būtu valdzinoša un nedaudz izaicinoša. Mums tās radīšanas laikā bija patiesi jautri. Vienmēr esmu uzskatījis Džidži par modes ikonu, un mūsu trešajā kapsulkolekcijā viņa vēlreiz kliedē robežas starp modi un rokenrolu.» TOMMYXGIGI 2017. gada rudens kolekcijā savijas dumpinieciskums ar sievišķību.

Tā atgādina deviņdesmitos un ikonisko rokenrola stilu, kas spēlējas ar izteikti lielām proporcijām un sportiskām ietekmēm.

Izmantoti skatienu piesaistoši audumi – grezns velvets, sevišķi spīdīga āda, džinsa audums un flanelis. Apģērbs rotāts ar logo un metāla kniedēm. 90. gadu labākajiem paraugiem pievienota valdzinoši roķīga nianse – rezultātā iegūts ekstravagants, nesaspringts un nepiespiesti foršs koptēls.

- Kāda mūzika jūs dizainera darbā iedvesmo?

DŽIDŽI: «Dīvainā kārtā, veidojot kolekciju rokenrola stilā, jutu lielu mieru. Radošais darbs atbrīvo mani no jebkādas spriedzes, tāpēc procesā bieži klausos to, kas mani nomierina – sākot ar Džeku Džonsonu un beidzot ar meditācijas mūziku.»

TOMIJS: «Tā kā The Rolling Stones vienmēr ir mani iedvesmojuši, bieži klausos viņus, kā arī Leniju Kravicu un Šerilu Krovu. Tāpat bija lieliski uzzināt, kādu mūziku klausās Džidži; mūsu abu apvienotā mūzikas gaume bija ļoti eklektiska.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu