Dāvids radīs Mairim Briedim tērpus?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA, TVNET

Izdevumam «Privātā Dzīve» rīcībā nonākusi informācija, ka modes mākslinieks Dāvids jeb Romāns Andrejevs raidījuma «Stila pavēlnieks» ieraksta aizkulisēs izteicies, ka veidošot bokserim Mairim Briedim tērpu kolekciju.

Lai uzzinātu, kāda tipa apģērbu slavenais bokseris Mairis Briedis modes māksliniekam pasūtījis, PDz sazinājās ar pašu Dāvidu. «Pagaidām negribu neko komentēt. Kamēr viss vēl nav oficiāli apstiprināts, neko neteikšu. Šobrīd notiek vēl pārrunas ar Maira puses pārstāvi, nav jau tas viss tik vienkārši, kā Izskatās,» PDz norādīja Dāvids. Vienīgais, ko modes mākslinieks atklāja, ka iecerētie tērpi nav boksera halāts.

PDz sazinājusiesarī ar bokseri. «Pirmā dzirdēšana par kaut ko tādu. Nav man par to nekādas informācijas,» uzsver Mairis. To pašu apstiprina arī boksera menedžeris Raimonds Zeps.

PDz informācijas avots, kurš vēlējās palikt anonīms, norāda, ka Dāvida runas par Brieža tērpu kolekcijas veidošanu dzirdēja daudzi cilvēki, kas iesaistīti Stila pavēlnieka veidošanā. «To dzirdēja visi, kas bija apkārt. Dāvids runāja ļoti pārliecinoši,» norādīja aculiecinieks.

Tā kā jautājums paliek atklāts - vai Dāvids patiesi nākotnē plānots radīt boksera zvaigznei tērpus, vai tomēr tas ir kāds triks, kā kārtyējo reizi mēģināt nopelnīt ar Brieža vārdu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu