Atklāta 27. Rīgas modes nedēļa! Starmešos BOLD Concept Store: KULT un Atis Artemjevs

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

RIGA FASHION WEEK atklāšanas pasākums norisinājās sadarbībā ar BOLD Concept Store 24. oktobrī Mākslas un tehnoloģiju kvartālā «Sporta 2». Šajā Modes nedēļā Latvijas un ārvalstu dizaineri izrādīs savas jaunākās – 2018. gada pavasara-vasaras kolekcijas. Šovakar starmešu gaismā: KULT, Atis Artemjevs,

Zīmīgi, ka RFW atklāšanas pasākuma laikā savu pirmo kolekciju prezentēja arī zīmols KULT, kas radies dizaina konceptveikala BOLD Concept Store paspārnē. Kolekcijas autore Karlīne Anete Nagliņa Kristas Birmanes un Beātes Stivriņas vadībā radīja sievietes tēlu, kas nebaidās riskēt.

Šī kolekcija simbolizē sievieti, kas stāv pāri sabiedrībā ierastajiem kultiem

un rada kultu pati ap sevi, savu personību un savu stilu. KULT apvieno drosmīgas apģērba kombinācijas, sportiskā stila apģērbu ar trauslām detaļām un smalkiem izšuvumiem.

Pēc pauzes vairāku sezonu garumā uz Rīgas podija atgriezās labi zināmais dizainers un vietējās publikas mīlulis Atis Artemjevs, kurš savu jauno kolekciju prezentēja arī Rīgas modes nedēļas atklāšanas pasākumā. Šīs kolekcijas tērpiem raksturīgs īpašs tehniskais risinājums un struktūra.

Organza ir Ata Artemjeva iecienītākais materiāls, jaunās kolekcijas tērpos tā rotaļīgi iekļaujas sarežģītās tērpu konstrukcijās.

Šosezon RFW programma ietvers tādu Latvijas dizaineru modes skates kā Anna Led, Atis Artemjevs, Dace Bahmann, Katya Katya, Natalija Jansone, Nóló, One Wolf, Talented, KULT, AntiStar, Bulichev, QooQoo, Aristocrat Kids un Paade Mode, kā arī ārvalstu dizaineru skates: BIRYUKOV (Krievija), Lena Lumelsky (Beļģija), DiLiborio (Itālija) un Diana Arno (Igaunija).

2018. gada pavasara-vasaras kolekcijām veltītās RIGA FASHION WEEK programma 24.-28. oktobrim atrodama RFW oficiālajā mājas lapā www.rfw.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu