RFW 2. diena. Bulichev, Qooqoo, AntiStar: no bēša naivuma līdz ekspresīvām krāsām

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Otrajā Rīgas modes nedēļā apmeklētāji varēja skatīt tādas skates kā Bulichev, Qooqoo, AntiStar.

Bulichev

Jau 6 gadu garumā daudzi mani klienti saņem džinsus pēc pasūtījuma, ar īpaši viņiem izveidotu dizainu, kas piemērots figūrai un kam raksturīga kāda īpaša «rozīnīte». Mans galvenais uzdevums ir sniegt to, ko nav iespējams atrast, bet ko var radīt pats. Katrs cilvēks ir skaists. Mūsu darbs ir veidot katra cilvēka personīgo skaistumu. «Apģērbs nerada individualitāti. Individualitāte ir pašā cilvēkā» – saka studijas Kossmoss art-direktors Iļja Buličevs. «Mēs palīdzam cilvēkiem un organizācijām izpaust savu unikalitāti, dzīves uzskatus un vērtības caur apģērbu». Lai izpaustu visu klienta būtību, Kossmoss studija izmanto visas pieejamās tehnoloģijas, kuras tagad izmanto mūsdienas ateljē, unikālas uniformas un apģērbu radīšanā.

Qooqoo

Zīmols QooQoo kopš 2010. gada rada nepieradinātas un inovatīvas drēbes drosmīgiem un radošiem cilvēkiem, kas nebaidās izpaust savu personisko individuālo stilu.

AntiStar

«Galvenā zīmola ideja ir radīt ērtu un praktisku apģērbu katrai dienai. Mūsu patērētājs ir mūsdienīgs, intelektuāls cilvēks, kurš apzinās laika un komforta vērtību. Mūsu kredo: kustība – tā ir dzīve. Šeit kustība ietver ne tikai fizisko kustību, bet arī virzību uz attīstību, uz zināšanām,» stāsta zīmola radītāja Julina Lopatina.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu