RFW 3. diena: Anna Led; Biryukov; Diana Arno; Katya Katya

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Noritējusi Rīgas modes nedēļas trešā diena, kad savas skates izrādīja tādi modes zīmoli kā Anna Led (Latvija); Biryukov (Krievija); Diana Arno (Igaunija); Katya Katya (Latvija).

Anna Led

Modes dizaineres ANNA LED stils ir atpazīstams un neatkārtojams – dabīgi materiāli un nevainojams piegriezums, neuzkrītošs šiks un elegance, uzmanība detaļām. Brends ANNA LED, ko izveidoja Anna Ledskalniņa 1992.gadā, patiesi uzskatāms par Latvijas lepnumu un mūsdienīgā Latvijas dizaina paraugu. Annas Led radošais stils sakņojās tradīcijās, bet iet kopsolī ar aktuālākām modes tendencēm. Katrā dizaineres kolekcijā harmoniski savijās latviešu kultūras mantotās tradīcijas un karstie modes trendi, etniskie elementi un high tech materiāli. Brenda rokrakstā lasāms Latvijas dabas rāmais ritējums un tās daudzveidība. Mīlestība uz dažādu faktūru savienošanu, pieklusinātiem krāsu toņiem, kas mijās ar spilgtiem akcentiem, mīkstām formām un siluetiem – tā ir brenda neatkārtojama elegance un īstais Baltijas šiks.

Biryukov

Krievijas dizaineris Oļegs Birjukovs un viņa zīmols BIRYUKOV ir labi pazīstams Baltijas modes dāmu sabiedrībā, jo ar modes skatēm piedalās ne tikai Rīgā, bet arī Viļņā. Šī zīmola tērpi tiek bieži izrādīti arī vadošajā Krievijas modes presē, jo dizainera veikums izceļas ar interesantiem materiāliem un savdabīgiem risinājumiem, saglabājot atturīgu un lakonisku stilu. Pēc žurnāla «Vogue» teiktā: «Oļega Birjukova veidotie tērpi ir tādi, kurus vēlamies nekavējoties iegādāties. Šīs izjūtas veicina dizainera veidotais stilistiskais risinājums. Šķiet, ka šis tērps ir radīts tieši tev.»

Diana Arno

Zīmola Diana Arno tērpiem ir raksturīgas sievišķības un romantisku vibrāciju iezīmes, kas ir būtiskas ikvienai sievietei, dzīvojot vīriešu pārvaldītā pasaulē. Diana Arnokolekcijas tiek izstrādātas piedomājot par sievietes ikdienas gaitām – sākot ar rīta kafiju, darba dienu, izklaidēm pēc tās, šī zīmola tērpi palīdzēs pieskaņoties attiecīgam noskaņojumam, lai ierastu dienas ritējumu padarītu neaizmirstamu.

Katya Katya Shehurina

KATYA KATYA SHEHURINA ir Rīgā un Londonā bāzēts modes zīmols, kurš gaumīgi un mūsdienīgi apspēlē sievišķības tēmu. Rīdzinieces Katjas Šehurinas vīzija ir radīt tērpus, kas apvieno dažādību, komfortu un laikam nepakļaujošos eleganci. Lai gan vintage stila klātbūtne ir intuitīvi jūtama ikvienā KATYA KATYA SHEHURINA meistardarbā, Katja iedvesmu rod mūsdienu pasaules dažādībā. Rūpīgi piemeklēti toņi, franču mežģīnes un itāļu zīds, roku darba aksesuāri rada izsmalcināti drosmīgu un pamanāmu tēlu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu