Kādi matu sakārtojumi būs aktuāli pavasarī?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nākamajā sezonā spilgta tendence būs arī košās matu krāsas – rozā un violetie toņi matu modē būs aktuāli, kā ietonējot tikai šķipsnas, tā veicot visu matu nokrāsošanu.

 
Foto: Scanpix

Matu aksesuāri

Gaidāmajā sezonā liela uzmanība jāpievērš matu aksesuāriem. Līdz ar pirmajiem ziediem pavasarī aktualitāti atgūs jau 2000.gadu sākumā popularitāti ieguvusī tendence - matu sprādzes, matu gumijas un lentes, dažādos izpildījumos.

Atliek vien izvēlēties savam stilam piemērotāko vai tieši pretēji - uzdrīkstēties un eksperimentēt!
 
Foto: Scanpix/Reuters

Zemā zirgaste

Sarežģīti matu sakārtojumi modi nediktē jau pēdējās sezonas, un arī gaidāmajā sezonā nebūs aktuāls nekas sarežģīts.

2018.gada pavasara/vasaras sezonā ļoti populāra būs zemā zirgaste,

ko modes dizaineri iesaka paspilgtināt ar dažādiem matu aksesuāriem, piemēram, zirgastei apkārt apvītām lentēm vai galvā uzliktu cepuri.

 
Foto: AFP/AP/Reuters

Mitru matu efekts

Savu uzvaras gājienu turpinās jau šajā sezonā aktualitāti ieguvušais mitro matu efekts! Arī gaidāmajā sezonā viena no spilgtākajām matu sakārtojumu tendencēm

būs mitru matu efekts - brīvi izlaisti mati, kas saķemmēti uz aizmuguri, vai copē saņemti mati, galvenais, lai tie izskatās mitri!

Uz modes skatuves varam vērot īpašu pieeju, kā izcelt pāris matu šķipsnas, kas arī ir ieguvušas mitru matu izskatu un vijas pāri sejai. Ja vien šī tendence ir piemērota jūsu gaumei, tad nekautrējieties, bet izmantojiet iespēju to izmēģināt!

 
Foto: AP

Viegli viļņaini mati

Gari vai vidēji gari mati, kas veidoti apjomīgos, bohēmiskos viļņos.

No retro stila viļņainiem matiem līdz vieglam pludmales matu sakārtojumam.
 
Foto: Reuters/Scanpix

Pixie stils

Līdzīgi kā šī brīža šovbiznesa zvaigznes - modele Kara Delavinja un dziedātāja Keitija Perija, arī modes skatēs varam vērot pixie stila matu griezumus, kas savu aktualitāti noturēs vēl pavasara un vasaras sezonā!

Pixie stils būs aktuāls unikālos toņos un rotāts ar ekscentriskiem matu aksesuāriem.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu