RFW bērnu mode: Paade Mode, Aristocrat Kids

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Latvijas dizaineri, kuri pārstāv bērnu apģērbu zīmolus, šovasar ir labi pastrādājuši, un jau no nākamās sezonas Aristocrat Kids kolekcijas būs nopērkamas veikalos Harvey Nichols Saūda Arābijā un Katarā, bet Paade Mode - Galerie La Fayette Parīzē. Ieskaties jaunajās kolekcijās!

Paade Mode

Paade Mode zīmola kolekcijas ir unikāls, neatkārtojams Ziemeļu dabas maģijas un katram bērnam tik svarīgo ērtību kopums, ar īpašu rūpību piemeklētie elementi, krāsas un augstākās kvalitātes materiāli. Paade Mode 4 gadu laikā ir izdevies iekļūt vairāk nekā 30 pasaules vadošo bērnu apģērbu tirdzniecības vietu sortimentā Anglijā, ASV, Austrālijā, Francijā, Itālijā, Izraēlā, Krievijā, Honkongā, Sauda Arābijā un citās valstīs.

Aristocrat Kids

Aristocrat Kids ir bērnu apģērbu zīmols, kas piedāvā augstvērtīgus roku darinātus tērpus meitenēm vecumā no 2 līdz 12 gadiem. Zīmola kolekcijas ir piemērotas gan īpašiem notikumiem, gan ikdienai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu