Paade Mode saņem stipendiju mācībām vienā no pasaules vadošajām modes augstskolām Istituto Marangoni

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltijas modes federācija, Riga Fashion Week organizatore, sadarbībā ar Itālijas vēstniecību Latvijā bērnu modes zīmolam Paade Mode pasniegusi vērtīgu balvu - stipendiju mācībām Istituto Marangoni augstskolas trīs nedēļu kursos Milānā. Istituto Marangoni ir viena no prestižākajām augstskolām pasaulē, kur iegūt ar modes biznesu saistītu izglītību. Balvu Paade Mode dibinātājai un vadītājai Lindai Raitumai pasniedza Istituto Marangoni profesors Davide Petraroli. Turklāt 2018.gada pavasara/vasaras kolekcija (SS18) iezīmē pagrieziena punktu zīmola attīstībā, jo ar to tiks sākta Paade Mode pārdošana prestižajā lielveikalu ķēdē Galeries Lafayette Parīzē un Nicā.

«Esam pagodināti un neizsakāmi priecīgi saņemt šo stipendiju kā apliecinājumu tam, ka bērnu mode ir svarīga un novērtēta gan ārvalstīs, gan arī mūsu mājās - Latvijā. Tieši šādas atzinības ir tās, kas iedvesmo doties tālāk un neapstāties pie sasniegtā. Mēs varbūt esam maza valsts pasaules kartē, tomēr bērnu modes jomā mēs esam lielvalsts. Paade Mode izstrādājumi iegādājami tirdzniecības vietās vairāk nekā 20 pasaules valstīs, un mūsu jaunā pavasara/vasaras kolekcija būs pieejama arī prestižajā Parīzes un Nicas Galeries Lafayette, līdzās vadošo modes namu bērnu līnijām,» saka Linda Raituma, zīmola Paade Mode dibinātāja un vadītāja.

«Pagājušajā gadā zīmols Paade Mode tika nominēts titulam «Gada izrāviens modes jomā» Latvijas Stila un Modes balvu pasniegšanas ceremonijā. Arī mēs vēlējamies atzīmēt tieši Paade Mode sasniegumus, jo zīmols ļoti strauji attīstījās īsā laikā. Tāpēc šai balvai no Istituto Marangoni ierosinājām tieši Paade Mode kandidatūru,» stāsta Elena Strahanova, Baltijas Modes federācijas prezidente un RFW ģenerālā producente.

Dibināts 2011.gadā un joprojām esot ģimenes vadīts uzņēmums, Paade Mode izaudzis par vienu no vadošajiem Ziemeļeiropas bērnu slow-fashion zīmoliem, kurš pārstāvēts dažādās tirdzniecības vietās (Galeries Lafayette, Luisa Via Roma, Harvey Nichols) vairāk nekā 20 pasaules valstīs. Paade Mode ir mūsdienīgs bērnu apģērbu zīmols, kam raksturīgs augstās un ielu modes detaļu apvienojums, kas dēvējams arī par nepiespiesto luksusu vai moderno eleganci.

27. Rīgas modes nedēļa norisinās no 24. līdz 28. oktobrim. Rīgas modes nedēļas organizators – Baltijas modes federācija bez dizaineru kolekciju skatēm uz defilē, šonedēļ organizē arī vairākus citus pasākumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu