«Victoria's Secret» prezentē gada seksīgāko krūšturi divu miljonu vērtībā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Katru gadu pazīstamais apakšveļas zīmols «Victoria's Secret» prezentē «Fantasy Bra» - vairāku miljonu vērtu krūšturi, kuru rotā dārgakmeņi. 2017. gadā ekskluzīvo tērpu uzticēts demonstrēt brazīliešu modelei Laisai Ribeiro.

«Fantasy Bra» krūšturis lielajā «Victoria's Secret» modes skatē, kas šogad norisināsies Šanhajā, tiek prezentēts katru gadu. Ņemot vērā tērpa ekskluzivitāti, modeles jūtas īpaši pagodinātas, kad viņām tiek uzticēts šāds pienākums.

«Es nekad savā dzīvē neesmu tik ļoti raudājusi - un man ir bērns,» atklāja brazīliešu modele Laisa Ribeiro, pastāstot par savām emocijām, uzzinot jaunumus. «Tas bija tik emocionāli. Es nespēju noticēt, kad viņi man to pateica. Tas bija tik skaisti.»

2017. gada «Fantasy Bra» krūšturi rotā vairāk nekā 600 karāti. Speciāli zīmola modes skatei to veidojis juvelieris Mouavads. Krūšturis sastāv no dimantiem, dzelteniem safīriem un zilā topāza 18 karātu zeltā. Kopumā krūšturis darināts apmēram 350 stundas un uz tā ir gandrīz seši tūkstoši dažādu dārgakmeņu.

Šī gada «Fantasy Bra» vērtība ir divi miljoni ASV dolāru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu