Patriotu mode: Varonīgais stils

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

11. novembrī Kalnciema kvartālā norisinājās Varonīgais tirgus par godu Lāčplēša dienai. Tā kā novembris ir dažādu svētku mēnesis, tad tirgus apmeklētājus priecēja latviski amatnieku izstrādājumi un gardi ēdieni svētku galdam. Jaunākie tirgus apmeklētāji tika aicināti veikt savu mazo varoņdarbu – izgatavot radošas putnu barotavas kopā ar «Koka arhitektūras centra» pieredzējušajiem speciālistiem. Sestdien, 11. novembrī, no plkst. 10.00 līdz 16.00 Kalnciema kvartālā norisināsies Varonīgais tirgus par godu Lāčplēša dienai. Tā kā novembris ir dažādu svētku mēnesis, tad tirgus apmeklētājus priecēs latviski amatnieku izstrādājumi un gardi ēdieni svētku galdam. Jaunākie tirgus apmeklētāji aicināti veikt savu mazo varoņdarbu – izgatavot radošas putnu barotavas kopā ar «Koka arhitektūras centra» pieredzējušajiem speciālistiem.

Varonīgā tirgus laikā amatnieki piedāvāja latviskas piespraudes, tuneļšalles ar Lielvārdes jostas motīviem, atstarotājus rudens vēlajiem vakariem un citus rokdarbus. Tāpat būs iespējams atrast dažādas sveces, lai izgaismotu savu ikdienu. Zemnieki palīdzēs sagatavoties gan ikdienas maltītēm, gan svētku mielastam – piedāvājumā būs svaigi cepta maize, kūkas, gaļa, zivis, augļi, dārzeņi, kā arī pašmāju sīrupi un sulas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu