Patriotu mode: Smukcepures

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tuvojoties valsts svētkiem, ik dienu centīsimies aplūkot kādu pašmājās darinātu aksesuāru vai apģērbu, kas radīts patriotiskās noskaņās. «Esmu ar gabaliņu mīlestības darināta cepure, kas lieti noderēs Tavām salstošajām ausīm un stilīgajai galvai. Sasildīšu un izskatīšos lieliski gan lielu, gan mazu valkātāju galvās. Būšu īstā ikvienam – pavisam noteikti atradīsi gan savu iemīļoto krāsu, gan izšuvumu. Ļaušu Tev izcelties ikdienas burzmā un neatstāšu vienaldzīgu nevienu garāmgājēju!» tā sevi piesaka stilīgās un ērtās micītes no «Smukcepurēm».

«Smukcepuru» darinātās cepures ir no kokvilnas trikotāžas un pieejamas ļoti daudzās dažādās krāsās un stilistikā. Visas vieno iespēja tās nēsāt no abām pusēm – no vienas puses to rotā izšuvums, no otras tā ir citā krāsā un ar Latvijas karodziņu sānā.

«Smukcepures» piedāvā arī stilīgas sportiska stila cepures ar nadziņu. Cepures rotā patriotiski saukļi un latviešu zīmes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu