Uzzini, kas modē līgavām! Atskats uz grandiozāko kāzu kleitu modes skati Latvijā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Nedēļas nogalē kāzu TOP medijs LĪGAVĀM aicināja uz šā rudens gaidītāko kāzu nozares pasākumu - vērienīgāko kāzu modes šovu! Ieskaties visu dalībnieku - dizaineru darinātajos kolekcijas tērpos un varbūt izvēlies savu kleitu!

Šovā tika pārstāvēti vairāki kāzu kleitu un vakarkleitu zīmoli.

KATYA KATYA

KATYA KATYA ir Rīgā un Londonā bāzēts modes zīmols, kurš gaumīgi un mūsdienīgi apspēlē sievišķības tēmu. Rīdzinieces Katjas Šehurinas vīzija ir radīt tērpus, kas apvieno dažādību, komfortu un laikam nepakļaujošos eleganci. Lai gan vintage stila klātbūtne ir intuitīvi jūtama ikvienā KATYA KATYA meistardarbā, Katja iedvesmu rod mūsdienu pasaules dažādībā. Rūpīgi piemeklēti toņi, franču mežģīnes un itāļu zīds, roku darba aksesuāri rada izsmalcināti drosmīgu un pamanāmu tēlu.

un Evitas Vildes rotas

Katra līgava savā īpašajādienā vēlas būt skaista un neaizmirstama.Evitas Vildes Onzulesrotas, kas darinātas no eksotisko putnu spalvām un greznotas ar swarovski kristāliem un mežģīnēm līgavu padarīs cēlu, elegantu, īpašu un neaizmirstamu. Spalvu rotas ir viegls un ērts aksesuārs, rada dārgu un elegantu tēlu. Kā arī greznā spalvu rota padarīs krāšņu kāzu kleitu skaistāku, savukārt vienkāršāku kleitu par elegantu.

6. Septembris

Kāzu salons «6. Septembris» – īstena sievišķības un izsmalcinātības pasaule – piedāvā plašu klāstu ekskluzīvu dizaineru tērpu, sākot ar greznām sniegbaltām kleitām karaliskā stilā līdz izteikti mūsdienīgiem dažādu krāsu un fasonu tērpiem no diviem pasaulē atzītiem zīmoliem –

Myosotis

Salonā Myosotis, kas pastāv jau vairāk kā10 gadus, ikviens tic, kašajā pasaulēlabais vairo labo, tādēļ šodienas Myosotis ir labāks, nekāvakardienas. Un tādienu no dienas. Vairāk kā 10 gadu laikāiegūta prasme saprast kāzu modes tendences daudz ātrāk, kā arī spēja prognozēt līgavas vēlmes. Myosotis katru gadu iedvesmu gūst labākajās kāzu izstādēs Eiropā, kā arī papildina savu kolekciju no tur gūtajiem jaunumiem. Myosotis nebaidās eksperimentēt, veidojot jaunas kolekcijas, ko novērtē arī klienti, norādot, ka salonāvar atrast, ko unikālu un citur neredzamu.

Amelia kāzu kleitu dizaina studija

Amelia kāzu kleitas atšķiras ar savu askētismu, eleganci un romantismu. Katra detaļa ir roku darbs, ko darinājušas Amelia čaklās šuvējas un dizainere. Divu pilnīgi vienādu kleitu vienkārši nemēdz būt, tas vien jau nozīmē, ka mēs mīlam savu darbu — mūsu kleitas.

Zane Zaharova

Kāzu kleitu dizaineres Zanes Zaharovas stila galvenie atslēgas vārdi ir sievišķīgi, auguma siluetu izceļoši un slaidinoši griezumi, romantiskas detaļas un smalki akcenti. Dizainereio patīk strādāt ar dažādiem materiāliem, ne tikai ar tradicionālo tillu un mežģīnēm, piedāvājot plašāku redzējumu par iespējām. Dizainere aicina līgavas uzdrošināties un šajā dienā izspēlēties.

Agnese Eiduka

Zīmols smalkās rokdarbu tehnikās veido kleitas un tērpu papildinošos aksesuārus. Kolekcija tika radīta kā atbilde uz līgavu jautājumu: ko lai velk mugurā otrajā dienā, pēc svinīgā notikuma?

Aļona Mjaļika

AĻONA MJALIKA, kāzu kleitu dizainere, piedāvā individuālo kāzu kleitu un vakarkleitu izveidi, no auduma piemeklēšanas līdz pat pēdējās podziņas piešūšanai. Vairāk nekā 12 gadu pieredze dizaineres darbā. Katra kleita tiek individuāli izstrādāta, pievēršot uzmanību detaļām un klienta vēlmēm. Kleita – tā ir sievietes rota, atļaujies būt skaista, viegla un trausla, kombinē savā sapņu kleitā mežģīnes, pērles un visdārgākos dimantus! Neaizmirsīsim par līgavaini – dizainere piedāvā pieskaņotu tauriņa, kaklasaites vai žaketes lakatiņa izstrādi. Par visu ir padomāts!

Dinari Couture

Dinari Couture izceļ sievietes skaistumu ar greznām korsetēm. Zīmols sapludina pagātnes modes elementus ar mūsdienu modes stilu, tādējādi izceļot sievietes eleganci!

Chiffon

Chiffon apģērbu sortimentā ir gan ikdienas apģērbs, gan ekskluzīvas vakarkleitas un kāzu kleitas. Dizainere Sarmīte Čippa salonu atvēra 2013. gadā un jau otro gadu katru sezonu izrāda kolekcijas savām klientēm. Katru tērpu iespējams pasūtīt atbilstoši savai figūrai un pielāgot savām vēlmēm. Dizains tiek mainīts, pielāgots, ievērojot katras individuālās nianses, tāpēc tērpa tapšana ir sarežģīts un abpusējs process ar vairākām laikošanām, un trīs nedēļas ir maksimālais laiks, lai varētu doties uz balli vai citu sev nozīmīgu pasākumu. Individuālā un kreatīvā pieeja salonā Chiffon devusi plašu atpazīstamību Rīgā un citur Latvijā. Audumi un furnitūra tiek pasūtīti no Francijas un Itālijas audumu ražotājiem, kas tērpiem piešķir oriģinalitāti un neatkārtojamību.

EFL Fashion

EFL Fashion dizainere Elmīra Kakimova piedāvā vakarkleitu kolekciju sievietēm. Elmīras radītajiem tērpiem raksturīgas piegulošas formas, sievietes seksualitāti izceļoši silueti un to valkātāju drosme uzdrošināties būt pamanāmām.

Ieva Ādamsone

«Tērpu māksliniece Ieva Ādamsone- es neradu modi, bet radu tērpu, kas atspoguļo valkātāja raksturu, dzīvesveidu un pieredzi . Es radu ietvaru personībai apvienojot tērpos tradicionālo tehniku ar modernām nano tehniloģijām, uzsvaru liekot uz valkājamību. Vairāku gadu pieredze radīt tērpus gan prasīgajai prožektoru gaismām, gan dzīves skatuvei. Nebaidos no izaicinājuma strādāt ar sarežģītām konstrukcijām un nestandarta ķermeņa proporcijām. Mans lielākais atalgojums- sievietes prieka asaras uzvelkot manis radīto tērpu.»

9 mēneši

Zīmols 9 mēneši ir specializējies topošo māmiņu kāzu kleitu radīšanā. Visi tērpi radīti Latvijā un pieejami 1 līdz 2 eksemplāros, saglabājot katras kleitas nēsātājai unikalitātes sajūtu kāzu dienā. Kāzu kleitas, kuras ikvienai topošajai māmiņai liks izskatīties sievišķīgi un eleganti visskaistākajā dzīves periodā. Lai skaisti!

KV Couture / Kristina Viirpalu (Igaunija)

KĀZU MODES ŠOVA nākamais viesis ir no Igaunijas - KV Couture / Kristina Viirpalu. KV Couture kāzu kleitas pozicionē laimi brīnumaini krāšņā stilā. Trikotāžas kāzu kleitas ir mūsdienu funkcionalitātes un Igaunijas kultūras mantojuma apvienojums. Pilnīgs roku darbs, kas iedvesmojies no Igaunijas senču adīšanas modeļiem, dod unikālu iespēju nēsāt valsts mantojumu augstās modes veidā. Šīs kleitas neburzās, un tās var viegli pārvadāt rokassomiņā. Kleitas sastāv no divām daļām, kas padara tērpu valkāšanu vieglu, un var tikt lietotas arī pēc jūsu lielās kāzu dienas!

Sadoni (Norvēģija)

Kāzu modes šova viesis – SADONI – norvēģu kāzu modes zīmols! 2003. gadā to radījuši Trude un Hamid Sadoni, īstenojot unikālu nordic kāzu modes stilu. Kāzu tērpi pieejami vairāk nekā 50 pasaules valstīs. Kleitas raksturo vienkāršība, tīras līnijas, bohēmas stils un glamūrs, respektējot mūsdienu līgavu! SADONI Bridal 2018 prezentēs savu jaunāko kāzu kleitu kolekciju – «Flower field»!

Paolo Corona Paris (Francija)

Ekskluzīvais viesis no Parīzes Paolo Corona piedalījies Paris fashion week, skaistās kleitas rotājušas Vogue un Brides magazine vākus! Esam neizsakāmi pagodināti prezentēt jums, dārgās līgavas, kāzu viešņas, šo augstās modes zīmolu!

Baltman

Baltman ir starptautisks vīriešu apģērbu zīmols ar vairāk kā 25 gadu pieredzi un pieder uzņēmuma Baltika Group zīmolu portfolio. Zīmola kolekcijas atšķiras ar augstas kvalitātes audumiem, produktu attīstību un augstākās klases dizainu. Patreiz tiks prezentēta Baltman galvenā dizainera Antonio vīzija par 5 dažādiem stiliem svētku tērpos. Baltman piedāvā apģērbu svētkiem, biznesa komandējumiem un atpūtai. Statuss. Elegance. Unikalitāte.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu