«Lielā Kristapa» elegantās kleitas un aksesuāri

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Zeltiņa

Pasniegts ikgadējais latviešu Oskars jeb nacionālā filmu festivāla «Lielais Kristaps» apbalvojumi. Apbalvošanas ceremonija pulcēja ne tikai aktierus un kino kritiķus, bet arī daudzus viesus, - aplūkosim elegantākos vakara tērpus vai stila knifiņus.

Dokumentālās filmas «Pasaka par tukšo telpu» režisore Krista Burāne bija tērpusies elegantā rūtota auduma vakarkleitā.

Foto: Sintija Zandersone/LETA

Filmas «Melānijas hronika» kostīmu māksliniece Ieva Jurjāne un gaišā, tautiskā garā ieturētā kleita ar adītiem uzročiem, kas rotāti ar tautiskiem rakstiem.

Foto: Sintija Zandersone/LETA

Nacionālā Kino centra vadītāja, kinokritiķe Dita Rietuma bija tērpusies klasiska piegriezuma melnā kokteiļkleitā, bet koptēla odziņa bija rota ar kulonu spāres izskatā.

Foto: Sintija Zandersone/LETA

Aktrise Elīna Vaska burvīgajā Daces Bahmanes darinātajā kleitā.

Actress Elīna Vaska wearing DACE BAHMANN Hretha dress on Lielais Kristaps award's stage ? Link in bio ? DACE BAHMANN SS18 collection's pre-order now available dacebahmann.com ! #dacebahmann #lielaiskristaps #awardceremony #elinavaska #dacebahmannss18 #preorder #lookoftheday #fashion #fashiongram #style #lookbook #wiwt #whatiwore #ootdshare #outfit #clothes #wiw #mylook #instastyle #instafashion #outfitpost #fashionpost #fashiondiaries

A post shared by DACE BAHMANN (@dacebahmann) on

Aktrise Rēzija Kalniņa šoreiz apbūra ar matu cirtām, kaut viņas samta kleita arī ir ļoti eleganta un sievišķīga.

Foto: Sintija Zandersone/LETA

Kultūras ministre Dace Melbārde arī bija izvēlējusies tērpties melnā kokteiļkleitā, ko papildināja balta pērļu virtene. Tomēr koptēla odziņa bija atlasa auduma svinīgais mētelītis.

Foto: Agnese Zeltiņa
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu