Drosmīgi seksīgais tērpu duelis: Britnija Spīrsa pret Amandu Holdenu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Apmeklējot dažādus saviesīgus pasākumus, slavenības nereti izvēlas arī seksīgus tērpus, kas atsedz auguma aprises un izceļ dekoltē zonu. Nereti gadās arī tā, ka uz dažādiem pasākumiem slavenības ierodas vienādās kleitās. Amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa 2016. gadā asimetriskā kleitā apmeklēja MTV video balvu pasniegšanas ceremoniju, savukārt vairāk nekā vienu gadu vēlāk žurnāla «Attitude» balvu pasniegšanas ceremonijā tādā pašā tērpā ieradās arī televīzijas personība Amanda Holdena.

Asimetriskā piegriezuma melnas krāsas kleita pirmo reizi sabiedrībai tika demonstrēta 2016. gada sākumā - Londonas modes nedēļas zīmola «Julien Macdonald» skates laikā.

Foto: Vida Press

Neskatoties uz to, ka melnā kleita atsedz ne tikai kājas, bet arī dekoltē zonu, no drosmīgā apģērba vilkšanas nebaidījās ne 35 gadus vecā Spīrsa, ne 46 gadus vecā Holdena.

Kurai no dāmām tērps izskatās labāk?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu