Martas Bērzkalnas zīmols «Baronessa» piedāvā greznu vakartērpu kolekciju

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vadims Bazalijs

Marta Bērzkalna laidusi klajā zīmola «Baronessa» Demi-Couture vakartērpu kolekciju. Kolekcija piedāvā vakartērpus, kas izgatavoti ar īpašu pieeju. Vakartērpi veidoti pieguļošos un tēlainos siluetos ar izteiktu seksapīlu un vieglu atkailinājumu, balstoties uz plastiskām līnijām un uzsvērtu, sievišķīgu vidukli. Tērpi pauž spēcīgus raksturus un klasiskas vērtības: krāsu gamma ieturēta melno, balto un sarkano toņu paletē, piedāvājot arī neuzbāzīgu caurspīdīgumu un 20. gadsimta 20. gadu izšūšanas mākslas iedvesmotus izšuvumus.

Kolekcijas radītāja Marta Bērzkalna skaidro «Baronessa» tērpu vīziju: «Koptēlos uzsvars likts uz dažādām auduma tekstūrām, kontrastiem faktūrās - gludais pret faktūraino, spīdīgais pret matēto. Kolekcija ir veidota miksētajā stilā, apvienojot klasisku siluetu, romantiskus materiālus un lingerie stila seksapīlo noskaņu ar koķeto noslēpumu. Kolekcijā iekļautie tērpi izcels sievietes auguma aprises, sievišķību, liks iemirdzēties un starot piesaistīto skatienu vidū.»

Raksturojot «Baronessa» sievieti, Marta norāda, ka viņai piemīt laikam nepakļāvīga elegance, sievišķība un seksualitāte, viņa ir valdzinoša, pavedinoša un pašpārliecināta, par atslēgas vārdiem minot Eleganci, Seksualitāti un Sievišķību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu