Dubskas grāmatas prezentācija: viesu stils un pārvērtības

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vakar tika atvērta modes un stila lietpratējas Žannas Dubskas grāmata «Rīdzinieces noslēpumi». Grāmatas iedvesmotas, trīs sabiedrībā pazīstamas dāmas ļāvās stila pārvērtībām un pasākumā iejutās dažādos stilīgo rīdzinieču tēlos.

Iveta Lāce demonstrēja tērpu «rīdziniece modes pasākumā», Ieva Adamss – «rīdziniece dodas uz darba interviju», savukārt Jūlija Rumjanceva - «rīdziniece ceļo». Dāmu tērpiem bija pieskaņotas gaumīgās brilles.

Grāmatas atvēršanas svētkiem ierastos ziedus un apsveikuma vārdus šoreiz papildināja kāds pārsteigums – Žannas Dubskas iecienītā dziedātāja Jāņa Stībeļa priekšnesums. Izjustais, personīgi grāmatas autorei veltītais dziedājums un kuplais sveicēju pulks Žannu manāmi saviļņoja, palīdzot pa īstam aptvert, cik nozīmīga rīdziniecēm ir šī grāmata. Pasākuma gaitā autore sarunā ar vakara vadītāju Maiju Silovu pārsprieda svarīgākās grāmatā izteiktās atziņas, kādēļ rīdzinieces izskatās stilīgi. Visa pamatā esot četru likumu ievērošana – rīdzinieces uzdrīkstas paust savu spilgto individualitāti, prot demonstrēt gaumi, kombinējot apģērbus, ir radošas un māk radīt iespaidu, ka viņām nemaz nav svarīgs kāds noteikts stils. Taču pats svarīgākais ir būt neatkārtojamai.

«Rīgas viesi nebeidz slavēt mūsu sieviešu stila izjūtu un prasmi skaisti ģērbties. Neviens nevar pateikt, kā radusies šī izsmalcinātā stila izjūta. Taču Žannas Dubskas grāmata palīdz saprast, kas tad īsti raksturo īstu rīdzinieci, un definē, kā mēs atšķiramies no pārējās pasaules sievietēm. Tā ir ļoti vērtīga informācija, kas palīdzēs stiprināt identitāti un būt vēl neatkārtojamākām,» grāmatas autores veikumu slavē t/k Spice direktore Iveta Lāce.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu