TOP 10: 2017. gada stilīgākās pasaules slavenības

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mode un stils ir ļoti svarīgs aspekts, ja esi Holivudas zvaigzne. Tava izvēlētā profesija gribot negribot tev pavēl - izskaties vienmēr labi. Tā, lai faniem ir prieks! Tāpēc nozīmīgi ir saprast, kuras slavenības tad šogad visveiksmīgāk uz pleciem iznesa šo sava veida skaistuma un slavas upuri!

 
Foto: AP/Scanpix

2017. gada stila un modes karaliene: dziedātāja Zendaya

Divdesmit vienu gadu vecā dziedātāja Zendaya 2017. gadā spēja sevi pierādīt kā stilīgu un kreatīvi domājošu personību. Jebkura publiskā pasākuma sarkanais paklājs ar viņas iznācienu bija vienmēr visiem pārsteigums, jo mēs zinām, ka Zendayas jaunības maksimālisms nekautrējas riskēt un uzdrošināties!

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: scanpix

2017. gada stila un modes karalis: mūziķis Harijs Stails

Tikai divdesmit trīs gadi, bet jau tāda garderobe, no kuras aizlienēt tērpus vēlētos pat tādas košas leģendas kā Deivids Bovijs un Princis. Stails nebaidās no puķainiem audumiem, rozā krāsas, drosmīgiem grafiskiem auduma printiem, asimetriskiem apģērba piegriezumiem, neierastām apģērbu kombinācijām utt. Tāpēc arī tituls - par drosmi!

Foto: Vida press
 
Foto: Scanpix, Vida Press

Stilīgākā ģimene: māsas Bella un Džidži Hadidas

Šī brīža vienas no pasaules pieprasītākajām modelēm ir māsas Hadidas: Bella un Džidži. Izskatīgas, talantīgas sava amata pratējas un vēl arī ar labu gaumi, par ko vēsta viņu ģērbšanās ikdienā. Vēl tik atliek IQ tests, lai dēvētu viņas par perfektām!

Foto: Vida press
 
Foto: REUTERS/Scanpix

Stila negaidīts pārsteigums: dziedātāja Selīna Diona

Savos 47 gados kino klasikas «Titāniks» tituldziesmas zvaigzne Selīna Diona pārsteidza ar izsmalcinātu ģērbšanās stilu gan uz sarkanā paklāja, gan ikdienas gaitās.

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: AFP/Scanpix

Absolūtā modes klasiķe: aktrise Nikola Kidmena

Holivudas skaistule Nikola Kidmena šogad tērpusies īpaši klasiski un savam vecumam atbilstoši. Jā, bet viņai arī tas piestāv un, Kidmena vienmēr zinājusi kā izcelt sievišķību un trauslumu. Tam nav iespējams atteikt!

Foto: AFP/Scanpix
 
Foto: EPA/Scanpix

Miss avangards un drosme: Rianna

Rianna šogad tika redzēta dažādos tēlos. Bija laiks, kad sabiedrība viņu pētīja zem lūpas viņas svara pieauguma dēļ, tomēr šis vilnis norimās un, pēkšņi, nevienu vairs neinteresē. Dziedātāja necentās neko nedz noliegt, nedz ko izcelt - viņa tāpat devās uz pašakumiem liela izmēra drēbēs un prata uz sarkanā paklāja šokēt ar īpaši drosmīgiem tērpiem!

Foto: EPA/Scanpix
Foto: REUTERS/Scanpix
 
Foto: scanpix

Stilīgākie pāri: Dženifera Lopeza un Alekis Rodrigezs; Džons Ledžends un Krisija Teigana

Protams, Holivudā dzīvo arī zvaigžņu pāri, kuri vienmēr izskatās ne vien modes aktualitātēm atbilstoši, bet arī savstarpēji saskaņoti ģērbušies. Šogad jāizceļa dziedātāja un aktrise Dženifera Lopeza ar savu izredzēto Aleksi Rodrigezu. Abi perfekti prot apvienot eleganci ar pieklājīgu sekskapīlu. Līdzās šim simpātiskajam pārim nevar nepieminēt dziedātāju Džonu Ledžendu ar savu sievu, modeli Krisiju Teiganu, kura kā jaunā māmiņa (un nu jau arīdzan vēl grūtniece) spēj visu gadu sabiedrībā parādīties kā modei sekojoša sieviete!

Foto: REUTERS/Scanpix
Foto: EPA/Scanpix
 
Foto: scanpix

Stilīgā debija: Zoī Kravica un Zeins Maliks

Ja jānominē šī gada stila debijas - tie būs aktrise Zoī Kravica un mūziķis Zeins Maliks. Moderni un oriģināli kā uz sarkanā paklāja, tā ikdienā uz ielas.

 
Foto: Reuters/ScanPix

Erotiskās modes karaliene: realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana

Ir tikai divi varianti - vai viņa patīk, vai viņu nevar ciest! Katrā ziņā arī šogad visvairāk ziņu par seksīgākajiem tērpiem sabiedrībā ir tapušas par realitātes šova zvaigznes Kimas Kardašjanas tērpiem!

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: scanpix

Modes hameleoni: Selena Gomeza, Keitija Perija, Keita Hadsone

2017. gads kā vizuālo pārvērtību laiks viskolorītākais ir bijis tādām zvaigznēm kā dziedātājām Selenai Gomezai un keitijai Perijai, kā arī aktrisei Keitai Hadsonei. Kā tev patīk viņu jaunais imidžs?

Foto: scanpix
Foto: scanpix
Foto: scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu