Dienas kleita: Rozentāles sarkanā kaisle

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Gierts

Lai arī ikdienā dziedātāja Elza Rozentāle priekšroku dod vienkāršam un ērtam apģērbam, uz skatuves māksliniece izvēlas krāšņus Latvijas jauno modes mākslinieku darinātus tērpus. Arī uz Ķīpsalas skatuves Rīgas Ziemassvētku koncertā 25. un 26. decembrī Elza Rozentāle kāps Latvijas dizaineru šūtās kleitās.

Rīgas Ziemassvētku koncertā viens no Elzas Rozentāles tērpiem būs Annas Gulbes darināts - koši sarkana kleita no pavasara kolekcijas «Trilium», kas pirmoreiz plašākai publikai tika izrādīta ikgadējā Latvijas Mākslas akadēmijas modes skatē. «Sarkanā kleita ir ļoti skaista. Liela, spilgta, plīvojoša! Ziemassvētku brīnumam atbilstoša! Turklāt sarkanā krāsa man patīk un piestāv. It īpaši uz skatuves,» stāsta Elza un piebilst: «Tā kā man ir iespēja uz skatuves kāpt sapucētai, skaisti uzkrāsotai, safrizētai un saģērbtai, tad ikdienā es izvēlos ērtas drēbes - džinsus un džemperus ziemā, bet vieglas kleitiņas - vasarā. Man patīk arī kedas un laiviņas.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu