Viņas «Golden Globe» netērpās melnā. Kāpēc?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Šogad «Golden Globe» ceremonijā leģendāras aktrises izlēma demonstrēt savu nostāju pret seksuālu uzmākšanos un izmantošanu Holivudā, tērpjoties melnos vakartērpos. Tomēr bija dažas dāmas, kuras neieradās melnos tērpos - vai viņas nesaprata akcijas ideju vai nevēlējās solidarizēties?

 
Foto: AP

Vācu modele Barbara Meira

Melnās vakarkleitas kodu pārkāpa maksimāli - ar gaišu, romantisku un gaisīgu vakarkleitu, kas atgādināja līgavas tērpu princešu pasakās.

Foto: AFP/LETA
 
Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Blanka Blanko

Aktrise Blanka Blanko bija tērpusies īpaši izaicinošā vakarkleitā, kuras pikanto piegriezumu izcēla erotiski sarkanā krāsa. Dumpiniece vai tomēr viņa tā arī nesaprata, kāpēc visi tērpjas melnā?

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: EPA

Holivudas preses dienesta prezidente Mehera Tatna

Holivudas preses asociācijas prezidente arī nebija tērpusies melnā kleitā, toties viņa savu sarkano tērpu bija papildinājusi ar kustības «Times Up» piespraudi. Meheras indiešu stilistikas tērps izvēlēts, jo viņas tauta - indieši - svētkos valkā sarkanu un, viņasprāt, 75. Zelta Globusa gadadiena ir liels un svinīgs notikums!

Foto: Reuters/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu