Cepuru tirgus Kalnciema kvartālā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/mice

Lai beidzot sāktu gatavoties ziemai, 20. janvārī plkst. 10.00-16.00 Kalnciema kvartāla tirgus būs veltīts siltumu sargājošiem aksesuāriem - cepurēm. Tirgus sola daudzveidīgas ausaines, paštaisītus bīnijus, neparastas kapučcepures, arī platmales un hūtes, lakatus un citas siltās galvassegas abiem dzimumiem. Savukārt bērni varēs iejusties mazo dizaineru lomā un radošajā darbnīcā paši izdomāt cepuru dizainus.

Ja nepieciešams pieskaņot slēpošanas tērpam vai lietus jakai īsto galvassegu, tirgū adītas, tamborētas, šūtas cepures piedāvās tādi latviešu zīmoli kā MOTH, Mice, Lokali un citi. Ar plašu galvassegu klāstu dažādās krāsās un formās priecēs arī Sandas Ezeriņas cepuru darbnīca un dizainere Liene Zeiliša, savukārt mazākajiem apmeklētājiem ausis sasildīs Karla.lv un Rock&Mouse. Lai aukstums nekniebtu vaigos, piedāvājumā būs arī siltie aksesuāri tiem, kam nepieciešams iegādāties jaunas vilnas zeķes, cimdus, biezākas šalles vai kādu citu adījumu.

Zemnieki un mājražotāji sagaidīs ar iecienītajiem gardumiem - maizi, gaļu, zivīm, piena produktiem, dārzeņiem un imunitāti stiprinošām veltēm. Tirgū varēs ieturēt vēlās brokastis meksikāņu garšās, kā arī baudīt jēra burgerus, gardās zupas vai uzbeku plovu. Skanēs sildoša mūzika un sildīs Vīnu veikala karstvīns.

No plkst. 11.00 līdz 14.00 bērni radošajā darbnīcā varēs iejusties mazo dizaineru lomā un kopā ar tekstilmākslinieci Baibu Osīti veidot cepuru dizainus sev, brālim, māsai vai vecākiem. Ja galvassega ir nepieciešama mīļākajai rotaļlietai, ikviens interesents ir aicināts ņemt to līdzi, lai uz vietas izveidotu jaunu aksesuāru. Darbnīcā tiks izmantoti visdažādākie palīgrīki - zīmuļi, krītiņi, flomāsteri, krāsainie papīri un citi materiāli. Dalība ir bez maksas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu