Pārvērtības: no mājsaimnieces par pilsētas dāmu! (153)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēsma (39) ir sieviete labākajos gados, kura savā dzīvē alkst drosmīgas un pozitīvas pārmaiņas. “Es ikdienā nelietoju pat kosmētiku, tāpēc man šī skaistumkopšanas pasaule ir gluži sveša. Tomēr jūtu, ka dzīvē ir pienācis īstais laiks sevī ko mainīt, tāpēc pilnībā ļaušos jums,” savu motivāciju mums pauda Vēsma. Lasi tālāk un uzzini, kādus brīnumus spēj radīt kosmētika un speciāli tev veidots stils.

Vēsma nāk no Rundāles, kur arī paiet ikdienas darbs. Viņa ir mājsaimniece un divu bērnu mamma. “Vecums nav šķērslis nekam, tāpēc arī savā vecumā esmu tapusi par studenti,” mums stāsta Vēsma. Visvairāk pārvērtību dalībnieci spēj aizraut ezotērika un zīmēšana – tās esot lietas, kas liek viņas dvēselei atpūsties. “Esmu tajā vecumā, kad jaunības vēsmas sāk pagaist un sevi gribas ieraudzīt jaunā gaismā. Cilvēks līdz krasām pārmaiņām savā izskatā patstāvīgi diez vai nonāks, tādēļ ļoti interesanti ir šie pārvērtību piedāvājumi. Man gribētos no lauku sievietes pārvērsties kaut uz brīdi pilsētas kundzē,” stāsta Vēsma.

Vēsma savā raksturā ir atturīga, klusa un nopietna, tāpēc tā vien alkstam viņas atbildi uz jautājumu, kas viņu pamudinājis pieteikties šim mazliet arī avantūriskajam projektam. “Jāatzīst, ka nebija tā – uzreiz sūtu meilu un gaidu! Man vajadzēja saņemties un mazliet pārkāpt arī savam raksturam, jo tomēr tā ir sava veida avantūra, uzdrīkstēšanās...” domīgi atzīst Vēsma. “Tomēr kad tad vēl, ja ne tagad?” Pārvērtību dalībniece mūsu sarunā atklāj arī, ka savā dzīvē ir nācies sadzīvot ar vairākiem kompleksiem, kas, iespējams, viņu ir padarījuši tik klusu un nemanāmu apkārtējā pasaulē. “Kad cilvēks piedalās pārvērtībās, tās vienmēr ir pozitīvas pārmaiņas. Līdz tam varbūt nepamanīts cilvēks pēkšņi kļūst simpātisks. Citi pret viņu sāk izturēties daudz pozitīvāk. Atklājas cilvēka līdz šim nepamanītais skaistums,” ir pārliecināta pārvērtību dalībniece.

Projekts “Drosmīgās pārvērtības” norisinājās salonā “HairBaltic”. Vēsma norunātajā laikā ieradās mazliet satraukta, kam nav pamata, jo šodien viņa tiks nodota profesionāļu rokās! Pirmais pārvērtību solis bija matu sakārtojums. “Klientei tuvs ir sportiskais stils, tāpēc arī matu griezumu piemeklējām īsu un viegli kopjamu. Tomēr, kad gaidāms kas saviesīgs, atliks vien saveidot frizūras augšējo daļu lokās – un vakara frizūra gatava,” skaidro pārvērtību friziere Diāna Melvesa.

“Vēsmai no dabas ir mazas acis, tāpēc tās vizuāli vajadzēja palielināt, iekšējos kaktiņus krāsojot gaišus un mirdzošus, savukārt vidējo daļu - ar persiku krāsas acu ēnu. Ārējos kaktiņus tumši brūnus, lai piešķirtu acīm formu,” par acu meikapu sīki klāsta meistare Violeta Rule.

Klientei ir skaistas, garas skropstas, kas tika izceltas ar melnu acu tušu. Vaigu kaulus krāsoja ar rozīgu toni apļveida formā, kas padara smaidu mīlīgāku. “Pamatu uzklāju ļoti viegli, jo klientei ir ļoti laba sejas āda, līdz ar to īpašas korekcijas nevajadzēja veikt. Lūpas krāsoju svaigas karameles un persika tonī,” - tā vizāžiste.

Sevi ieraugot spogulī, Vēsma ir mazliet pārsteigta, tomēr pēc neilga klusuma brīža attopas: “Tā esmu es? Patiešām nepateiksi, ka šī elegantā kundze esmu es pati! Man gan mazliet dīvaini ir raudzīties uz sevi ar kosmētiku, bet man ļoti patīk... Es jūtos uzreiz galvas tiesu augstāka – šarmanta, apburoša... Tik dīvaini, bet tomēr skaisti!”

Nākamais pārvērtību solis - manikīrs. Manikīre: "Veicam klasisko manikīru ar nagu lakošanu, jo Vēsma dzīvo laukos un saka, ka viņai gēla nagi nebūs praktiski, viņa tos nevarēs atjaunot."

Foto: Jānis Vidmants/STUDIOIMAGINE

Kad Vēsmas pārvērtības salonā “HairBaltic” bija beigušās, ceļš veda uz fotostudiju “IMAGINE”, kur mūs sagaidīja atraktīvais fotogrāfs Jānis Vidmants Kalniņš un modes māksliniece, stiliste Vineta Minkēviča. “Vēsma savā dzīvē ir piekritusi skriet un joņot, tāpēc arī loģiski, ka viņas stils ir sportiskais! Tomēr šoreiz mēs viņu pārbursim elegantas dāmas veidolā. Te palīdzēs elegantas un mazliet draiskas kleitas un aksesuāri,” skaidro Vineta.

Iesākumā gan Vēsma apjuka, ieraugot spožās studijas gaismas, tomēr laipnais fotogrāfs viņas saspringumu kliedēja, un jau pēc pāris minūtēm mūsu priekšā bija pašpārliecināta sieviete!

Vēsma: “Jāatzīst, ka, tikko paskatoties spogulī, es sabijos, jo nebiju radusi uz sevi skatīties kā tik košu personību... Bet tajā pašā laikā iemīlējos savā spoguļattēlā! Man mugura iztaisnojās un galva pat pacēlās augstāk! Es jutos neapšaubāmi pašpārliecinātāka! Nekad nebūtu ticējusi, ka pareiza kosmētika un stils spēj radīt tādus brīnumus, ka cilvēks sevi vairs nepazīst!!! Man ļoti patika arī fotosesija ar tik skaistām minikleitām! Es katrai lauku sievietei novēlu ko tādu piedzīvot – pārvērsties par karalieni. Liels jums paldies!”

Arī mums bija liels prieks noraudzīties, kā Vēsma atdzimst par pašpārliecinātu sievieti, kā iemirdzas viņas acis! Paldies Vēsmai par drosmi! Paldies visiem salona “HairBaltic” meistariem, it īpaši vadītājai Ilvai, un arī apģērbu tīklam “MOS”, kurš Vēsmaii uzdāvinās pašas izvēlētās stilam atbilstošās drēbes 50 latu vērtībā. Tiekamies jau pavisam drīz jaunās pārvērtībās!

Komentāri (153)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu