Pārvērtības: vīrieša “labākie gadi” ir laiks drosmīgām pārmaiņām! (119)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nākamais projekta “Drosmīgās pārvērtības” dalībnieks Aivars (50) pieteicās atlases konkursam ar spēcīgu motivāciju sevī ko mainīt. “Lai gan esmu sasniedzis vīriešu labāko gadu slieksni, esmu gatavs drosmīgām vizuālajām pārmaiņām,” atlases pārrunās savu vēlmi pamatoja Aivars.

Arī mums, pārējai projekta “Drosmīgās pārvērtības” komandai Aivars šķita gana piemērots dalībnieks, lai lauztu stereotipu, ka vīriešiem labākajos gados jau vairs nepiedien piekrist avantūrām, it sevišķi, ja tas attiecas uz kunga ārējā izskata krasām pārmaiņām.

Aivars pēc profesijas ir jūrnieks, kas nebūt nav no vieglākajiem amatiem. “Es mīlu savu darbu, jo tas ir piedzīvojumiem bagāts! Iespējams, pie vainas ir arī mans raksturs – vienmēr piekrist dulībām,” smejas nākamo pārvērtību dalībnieks. Aivara hobijs - aktīva sekošana līdzi visiem jaunākajiem notikumiem sportā. Pirms kājas traumas arī pats bija kaislīgs slalomists.

Aivars lielāko dzīves daļu ir pavadījis elegantā “sirmā kunga” tēlā un baltie mati viņam jau kalpo kā savs ilggadējais stils. “Es nezinu, vai tas ir tas, kas man patīk, vai arī tas ir pieradums... Grūti spriest,” pašreizējo matu sakārtojumu komentē Aivars.

Skaistumkopšanas salona “HairBaltic” profesionālie meistari pēc apspriedes nolēma Aivaram veikt ļoti krasas pārmaiņas, proti, no elegantā kunga ar baltajiem matiem pārvērst par karstasinīgu džentlmeni. Lai pārvērtības būtu vēl aizraujošākas, mēs dalībniekam piedāvājām līdz pēdējam brīdim neatklāt, ko īsti meistari viņam paveiks. “Hmmm... Bet es esmu ar mieru riskēt un... uzvarēt!” šķelmīgi bilst Aivars. “Es uzticos jūsu meistariem!”

Tā nu pārvērtību procesā spogulis no Aivara acu priekšas tika novākts un līdz pat pēdējai minūtei viņš nezināja, kāds stils viņam tiks izveidots! Meistari Aivara matus nokrāsoja melnus ar speciālu krāsu, kura nokrāso 50% sirmo matu. Pēc tam mati tika arī apgriezti. Nu bija laiks Aivaram atklāt spoguli...

“Ārprāts... Es patiešām nobijos no sevis! Kaut kā redzu citu cilvēku... Tik nepierasti... Bet ziniet - man patīk!” vērojot savu spoguļattēlu, secina dalībnieks. Aivara ikdienas ģērbšanās stils ir visai sportisks. “Ziniet, man ne visai patīk uzvalki, jo tajos jūtos sasaistīts un nebrīvs. Ikdienā ģērbjoties, es piedomāju pie apģērba kombinēšanas, lai krāsas vismaz ir saskaņotas,” par ierasto apģērba izvēli stāsta jūrnieks.

Stiliste Vineta Minkēviča Aivaru iemiesoja vairākos tēlos. “Satiekot Aivaru, es uzreiz pamanīju dzirksteli, kāda šajā kungā mīt. To arī centos izmantot, lai viņš sevi varētu publikai parādīt pēc iespējas dažādākos tēlos!” apģērbu izvēli komentē stiliste.

Foto: Jānis Vidmants/STUDIOIMAGINE

Pirmais Aivaram speciāli tika izvēlēts jūrnieka tēls, lai ļautu pārvērtību dalībniekam atbrīvoties. “Jā, tas ir manējais!” uzvelkot strīpaino džemperīti un cepuri, iesaucas Aivars.

Foto: Jānis Vidmants/STUDIOIMAGINE

Nākamais Aivara tēls bija sportiskais, kurā viņš jutās visērtāk. “Krāsas ir kolosālas, un apģērbs ir ļoti komfortabls,” secina jūrnieks.

Foto: Jānis Vidmants/STUDIOIMAGINE

Aivars ir vīrietis, kuram ļoti patīk lutināt un aplidot sievietes – tāpēc arī izveidojām mačo stilu, liktenīgo siržu lauzēju! "O, jā!" bija vienīgais, ko Aivars izdvesa, sevi ieraugot spogulī.

Foto: Jānis Vidmants/STUDIOIMAGINE

Nākamo izvēlējāmies muzikanta tipāžu, jo Aivars mīl arī skaistu mūziku. Taču pēc pēdējā tēla - karatē sportista - sapratām, ka ar šīm pārvērtībām esam trāpījuši naglai uz galvas. Aivars tā iejutās tēlā, ka sāka mums demonstrēt arī lēcienus un vingrojumus. Izrādās, arī šī lieta viņam bijusi sirdij tuva!

Foto: Jānis Vidmants/STUDIOIMAGINE

Aivars: “Teikšu atklāti, kad tikko sevi ieraudzīju, es biju šokā!!! Vēl pieļāvu, ka man matus mazliet ietonēs vai nokrāsos brūnus, taču nekad nebiju iedomājies, ka kļūšu par tumšmati! Bet tad diezgan ātri vien pieradu... Jāatzīst, ka sievietes visas saka, ka baigi forši, izskatoties daudz jaunāks, sportiskāks, seksīgāks... Bet vīrieši gan smīkņā, sakot, ka uz vecumu esot galīgi traks palicis. Laikam jau viņiem skauž! Kopumā es esmu ļoti apmierināts gan ar frizūru, gan speciālistu ieteikumiem! Arī fotosesija bija kaut kas man līdz šim jauns un nepiedzīvots... Paldies! Es iesaku ikvienam kungam ko krasi mainīt dzīvē – arī savos piecdesmit! Es jūtos kā no jauna piedzimis!”

Arī mums bija liels prieks noraudzīties, kā Aivars atdzimst! Paldies viņam par drosmi! Paldies visiem salona “HairBaltic” meistariem, it īpaši vadītājai Ilvai. Sirsnīgs paldies arī fotostudijai “IMAGINE”, kur mūs sagaidīja atraktīvais fotogrāfs Jānis Vidmants Kalniņš, un modes māksliniecei stilistei Vinetai Minkēvičai!

Tiekamies jau pavisam drīz jaunās pārvērtībās!

Komentāri (119)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu