Pārvērtības: no policistes par trauslas sievišķības iemiesojumu (120)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtā izaicinājuma projekta “Drosmīgās pārvērtības” dalībniece Lāsma mūs piesaistīja ar savu sievietei netipisko profesiju – policijas inspektore. Lai gan darbs Lāsmai ir sirdij mīļš, jaunā sieviete ļoti alka pēc pārvērtību piedzīvojumiem ārpus darba formas. Mēs devām iespēju no jauna sajust trauslo sievišķību!

Sievišķīgais un maigais vārds Lāsma projekta “Drosmīgās pārvērtības” dalībniecei – Rīgas pašvaldības policijas inspektorei - ir pat ļoti atbilstošs. “Cilvēki bieži, izdzirduši par manu nodarbošanos, rada nepareizus priekšstatus: ja jau viņa ir policiste, tad jau tur nav ne miņas no sievišķības. Tā nav tiesa, jo savā būtībā esmu pat ļoti sievišķīga,” projekta pieteikuma anketā raksta Lāsma. Kā uzskata pati dalībniece, priekšstatu par viņas puiciskumu rada arī neprasme izveidot savu individuālo ģērbšanās stilu.

“Jau piecus gadus esmu aizvadījusi tumšajā policistes formā,” skumji pauž Lāsma projekta pārrunās.” Atnākot no darba, viss laiks tiek veltīts manai mazajai meitiņai, tāpēc pucēties un izrauties uz kādu pasākumu pat nesanāk... Brīžam vairs nejūtu, ka dzīvi dzīvoju arī sev, gribas kādu piedzīvojumu pašai. Sajusties maigai un trauslai, kāda patiesībā arī esmu zem tumšās formas...” Lāsma mūs pārliecināja, un mēs vēlējāmies dot iespēju šim ziedam uzplaukt. Ceram, ka pārvērtības Lāsmai dos spēku arī ātrāk pārdzīvot sāpīgo šķiršanos no vīra...

Kad Lāsma uzzināja, ka ir izvēlēta par vienu no pārvērtību dalībniecēm, viņa nespēja slēpt sajūsmu. “Ļoti reti piedalos kādos konkursos, jo man nav vairs ticības, ka varētu ko laimēt... Šoreiz laikam man beidzot uzsmaidījusi laime. Laikam tā vēlme, ka gribas ko jaunu, nebijušu, bija stiprāka par visu! Tā jau saka, ka savas karstākās vēlēšanās vari pievilkt ar domu spēku,” smejoties atzīst jaunā policijas inspektore.

Skaistumkopšanas salona „Beauty Zone” frizieris Kārlis Ezergailis, aplūkojot mūsu pārvērtību dalībnieci, uzreiz noteica, ka Lāsmu nekādā gadījumā nepārvērtīsim par blondīni. “Lāsmai ir tumša āda, kurai īsti nepiestāvēs gaišie matu toņi. Kā arī domāju, ka tumšie mati ne vien vislabāk atbilst viņas profesijai, bet arī visspilgtāk izcels meitenes skaistās acis. Tieši tāpēc mēs matus krāsosim spilgtākā tonī, kas ideāli izcels Lāsmas izteiksmīgos sejas pantus,” spriež Kārlis Ezergailis.

Procesa gaitā matu krāsa tika papildināta arī ar gaišāku šķipsnu akcentiem. Tika izmantotas “Paul Mitchell” matu krāsas. Pēc krāsošanas mati izmazgāti ar “Shampoo One”, kas ir maigs, attīrošs šampūns ķīmiski apstrādātiem matiem. Tika uzlabota matu iekšējā un ārēja struktūra. Pateicoties sastāvā esošajiem augu ekstraktiem, mati kļūst spīdīgi un veselīgi. Tika izmantots arī matus spēcinošs tūlītējas iedarbības kondicionieris “The Tree Special Condicioner”, kas nogludina, atjauno, mīkstina un padara matus vieglāk izķemmējamus.

„Lai gan esmu nobriedusi izmaiņām, varbūt tomēr negribētu zēngalviņu, jo tas mani padarītu vēl vīrišķīgāku,” spriež Lāsma. Bažas frizieris kliedē, uzsverot, ka šāda frizūra viņai nemaz nepiestāvētu: “Jūsu apaļā sejas forma pilnīgi izslēdz šādu variantu! Mēs veidosim t.s. karē griezumu, kas ne vien jūsu izskatam piešķirs odziņu, bet ir arī viegli kopjams ikdienā!”

Pēc matu griešanas tie tika iztaisnoti, lai vairāk izceltu frizūras formu; izmantots sprejs ātrai matu ieveidošanai un noturīgai fiksācijai - “Fast Drying Sculpting Spray” un līdzeklis “Straight Works” vieglai un ērtai matu taisnošanai.

Nākamais solis bija Lāsmas roku ādas un nagu sakopšana. Pēc roku ādas pīlinga un specializētu masku uzlikšanas tika veikta roku masāža. „Ak... Mani neviens nekad nav šādi lutinājis. Ilgi neaizmirsīšu šo sajūtu,” emocijās dalās Lāsma. Pēcāk Lāsmai teicamu franču manikīru izveidoja manikīre Daira Virse: „Tas ir vienmēr aktuāls, it īpaši vasaras laikā. Lāsmas tumšā āda vēl vairāk izcels perfekto franču balto manikīru!”

Lāsma ikdienā maz lieto kosmētiku, tāpēc ar lielu aizrautību uzklausīja vizāžistes Neldas padomus un ieteikumus. Šoreiz Lāsmai veidoja meikapu no gaišajiem pasteļtoņiem, kas tumši brūnās acis izcels vēl vairāk, padarot skatienu sievišķīgi maigu un romantisku.

Beidzamais solis bija apģērba piemeklēšana fotosesijai, kas notiks foto studijā „Imagine”, kur pārvērtību dalībnieci bildēs fotogrāfs Jānis Vidmants Kalniņš. Lāsma pieteikuma anketā bija minējusi, ka nekad nav pratusi sev piemeklēt atbilstošas drēbes. Plato gurnu dēļ bieži ir kautrējusies atļauties ko vairāk par biksēm un topiņu. „Arī mans darbs nav īsti savienojams ar romantiskām kleitiņām un puķu blūzītēm. Lai cik ļoti man tā gribētos staigāt ikdienā,” atklāj pārvērtību dalībniece Lāsma.

Stiliste Vineta Minkeviča, ņemot vērā Lāsmas pieredzi un vēlmes, viņai piemeklēja bezgala sievišķīgu un romantisku garderobi no „MOS” apģērbu tīkla. „Šajā gadījumā Lāsmas tumšā āda, mati un acis ir bezgala liels pluss! Šo plusu savienojot ar pareizajiem toņiem apģērbā, mēs varam iegūt vienreizēju efektu, kas liks atskatīties ikvienam vīrietim uz ielas. Šoreiz spēlēsimies ar maigi rozā un bēšajiem toņiem, bet neaizmirsīsim, protams, arī klasisko eleganci – melno un balto krāsu,” par apģērbu izvēli stāsta stiliste Vineta Minkeviča.

Lāsma: “Es biju ļoti pārsteigta, kad uzzināju, ka man ir iespēja piedalīties pārvērtībās! Biju laimīga, jo beidzot, beidzot, beidzot arī man ir kāda iespēja celt savu pašapziņu! Man bija neizsakāmi liels prieks sadarboties ar šā projekta komandu, jo visi bija ļoti atsaucīgi cilvēki, kas uzreiz no manām acīm nolasīja vēlmi atdzimt savā sievišķībā un kaut vienu dieniņu tikt palutinātai kā princesei! Atguvu kur senāk pazaudēto drosmi uzdrošināties. Es jūtos ļoti sievišķīga... paldies jums visiem!...”

Arī mums bija liels prieks noraudzīties, kā Lāsma staro savā sievišķībā. Mums pretī veras skaista, enerģijas pilna un bezgala romantiska būtne. Paldies Lāsmai par drosmi, paldies visiem meistariem un arī apģērbu tīklam “MOS”, kurš Lāsmai uzdāvinās pašas izvēlētās stilam atbilstošās drēbes 50 latu vērtībā. Tiekamies jau pavisam drīz jaunās pārvērtībās!

Komentāri (120)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu