"Drosmīgās pārvērtības" norisināsies salonā „HairBaltic hair & beauty” (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpmāk izaicinājuma projekts "Drosmīgās pārvērtības" norisināsies skaistumkopšanas salonā „HairBaltic hair & beauty”.

Lai padarītu daudzveidīgāku TVNET Sievietēm organizēto izaicinājuma projektu "Drosmīgās pārvērtības", tas turpmāk norisināsies skaistumkopšanas salonā „HairBaltic hair & beauty”. Skaistumkopšanas salona profesionālie speciālisti ar prieku piekrita dalībai projektā, uzsverot to nozīmību šajā Latvijas iedzīvotājiem tik pesimistiskajā laikā. "Mums ir liels prieks sadarboties ar jums, jo domājam, ka šajā tumšajā krīzes laikā pārvērtības ir vislieliskākā dāvana jebkuram! Cilvēka smaids un apmierinātība ar savu izskatu ir būtiskas ceļazīmes ikviena ikdienā. Tā ir lieliska sajūta - palutināt sevi ar kādu procedūru, ar skaistiem nagiem, iegūt jaunu frizūru, pasauļoties. Redzēt starojošus un laimīgus salona klientus ir mans lielākais gandarījums. Tas, ka esam spējuši kādu ielīksmot, padarīt laimīgāku, - tas dod enerģiju attīstīties," stāsta ārste un skaistumkopšanas salonu īpašniece Ilva Banka-Okorie.

Salona īpašniece arī cer, ka projektam pieteikties arī vairāk stiprā dzimuma pārstāvju, kuri biežāk kautrējas un neuztver šādu iespēju kā viņiem domātu.

Ilva vada četrus skaistumkopšanas salonus tirdzniecības centros - īpaši sievietēm radīto salonu „HairBaltic hair & beauty”, divus manikīra un vaksācijas salonus „Baltic Nails Studio” un vienīgo Latvijā ekskluzīvo salonu vīriešiem „HairBaltic Exclusive Men`s Salon”, kā arī savu manikīra skolu.

Saloni atrodas i/c „Olympia” un t/c „Galerija Azur”. www.balticnails.com, www.hairbaltic.com.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu